72° Hundsnack

Informações:

Sinopse

Välkommen till 72° Hundsnack - Sveriges nyaste hundpodcast. Här kommer vi prata om fakta, tankar och med kända profiler. Med andra ord hundvärldens helhet satt i ord.

Episódios

 • 46. Eva- Marie Wergård

  10/09/2018 Duração: 34min

  46. Eva-Marie Wergård  - Hemlig gäst. Detta avsnittet får vi veta vem Eva- Marie är, hur hon startade med hund och hur det nu resulterat i ett företag med framgång inom hundvärlden. Vi känner henne som Propiraya och idag syns hon även som grundaren av den aktuella podcasten: Mentala mästare.  Eva- Marie delar med sig utav hennes tips inför ett bra träningspass och utrustning och peppar mig och er som lyssnar till att springa med hund. In och lyssna! / Elin, Felicia och Rebecka!

 • 45. Balansboll

  03/09/2018 Duração: 36min

  I dagens avsnitt grottar Elin och Felicia ner sig i mycket av det som har med balansbollträning att göra. Vilka olika typer av bollar finns det och ser användningsområdet olika ut för dom?  Vi pratar om olika träningssätt och svarar på lyssnarfrågor. 

 • 44. Draginlärning med Rebecka

  27/08/2018 Duração: 25min

  I dagens avsnitt pratar Rebecka och Felicia om att köra in en icke draghundsras. Hur får man en hund att förstå att den ska dra? Det pratas om olika inlärningssätt, för och nackdelar och främst om hur Rebecka kört in kelpietjejerna Arwa och Hikka.

 • 43. Logga träningen

  20/08/2018 Duração: 32min

  Att använda sig av en "loggbok" är ett bra redskap i alla typer av hundträning för att nå och se utveckling. Vi pratar om olika sätt att logga på så som via appar, bujo och filmer. Men även om vad man kan logga som är betydelsefullt och ger resultat i träningen.

 • 42. Drag Mia Vanhapiha

  13/08/2018 Duração: 01h09min

  Gästavsnitt! I dagens avsnitt pratar Rebecka med Mia Vanhapiha som driver kenneln Team Aurora Howling. Mia står i dagsläget med 15 alaskan huskies och 1 border collie. I 7 år har hon arbetat som hundspannsguide och själv tränar och tävlar hon mot långdistans. Vi får höra om deras upp och nedgångar, hur framtidsplanerna ser ut och hur några av hennes mest spännande pass gått.. 

 • 41. Eysons agilitygrunder

  09/08/2018 Duração: 31min

  I dagens avsnitt pratar Felicia och Rebecka om Eyas agilitygrunder! Det pratas om skillnader från då och nu under Felicias agilitykarriär. Mycket tips och tankar tas upp, lyssna och kom med fler frågor och funderingar!

 • 40. Framtidsdrömmar

  05/08/2018 Duração: 45min

  I dagens avsnitt pratar Elin, Felicia och Rebecka om deras framtidsdrömmar. Kan ni gissa vem av oss som vill bli med schäfer? Hör Rebecka och Felicias tävlingsmål i draget och agilityn samt Elins otroliga tankar kring Elins Friskvård och så mycket mer!

 • 39. Ut på tur med hund

  31/07/2018 Duração: 40min

  Felicia och Rebecka pratar om sommarens vandringsturer. Vilka vandringar som genomförts och vilka som står på tur. De pratar om deras olika klövjeväskor och hur de helst packas. Lite smått och gott som hör vandra med hund till!

 • 38. Nose work gäst Ulrica Isebark

  24/07/2018 Duração: 48min

  Podden gästas av Ulrica Isebark. Hon är bland annat Nose Work- instruktör och kommer att guida er genom lite grunder och inlärning kring hundsporten samt svara på era lyssnarfrågor. 

 • 37. Brudarna bakom 2.0

  16/07/2018 Duração: 35min

  Välkommen till ett nytt och skrattfyllt brudarna bakom avsnitt! Lär känna oss på djupet när vi berättar om hur vi började med hund. Har vi några andra fritidsintressen och den stora frågan.. kan Felicia cykla? Detta och mycket mer får ni reda på i dagens avsnitt

 • 36. Simavsnitt med Elins Friskvård

  09/07/2018 Duração: 33min

  I dagens avsnitt pratar vi grundläggande om simning som fysträning tillsammans med Elin på Elins Friskvård/Hundkoncept. Viktiga punkter och säkerhetstänk blandas med egna simhistorier. Simma lugnt!

 • Avsnitt 35 - Projekt sund med hund

  01/07/2018 Duração: 24min

  Vi välkomnar Britta Agardh tillbaka till podcasten! I dagens avsnitt berättar hon om det nya projektet "Sund med hund" tillsammans med SBK som finansieras av Svenskt friluftsliv.  Projektet är igång med åtta Friskvårdsinstruktörer som efter examination ska öka kunskapen om hur man enkelt, roligt och framförallt billigt kan motivera hundägare att träna tillsammans med sina fyrbenta vänner!  Läs mer på SBK's hemsida om projektet här. 

 • Avsnitt 34 - Gäst Britta Agardh

  20/06/2018 Duração: 33min

  Elin gästas i podden av Britta Agardh! Britta är främst känd som grundaren av Agardhs Hundsport AB där hon jobbar som certifierad Personlig Tränare på hund (2013) och certifierad Fysioterapeut på hund (2010) samt har fler spännande utbildningar bakom sig.  Lyssna på hur synsättet på hundens fysik förändrat sig från när hon började fatta intresse för området och hur det ser ut idag. Hur hon har hamnat där hon är idag och vad är hennes drivkraft är!

 • Avsnitt 33 - Agility gästavsnitt Emilia Öberg

  11/06/2018 Duração: 51min

  Felicia och Rebecka kör ett gästavsnitt med Emilia Öberg som tillsammans med sina border collies samt mittelspitz tävlar i agility

 • Avsnitt 32 - Sommarfys

  06/06/2018 Duração: 49min

  Det är så mycket att tänka på under sommaren förutom själva träningen. I dagens avsnitt går vi igenom de yttre faktorer som påverkar träningen och yttre förutsättningar. Vi pratar om våra egna fysrutiner nu under sommaren och tar upp fantastiska lyssnarfrågor gällande återhämtning och den växande hunden.

 • Avsnitt 31 - Gäst Amanda Vikner

  30/05/2018 Duração: 01h07min

  Rebecka kör ett gästavsnitt tillsammans med Amanda Vikner som står bakom Siljanstassen Hundträning och Team Vuaja. Vi hör om hennes resa från förstahundsägare till att nu leva mitt i sin dröm. Hon har gått flera utbildningar inom hund som la grunden till att hon startade upp sitt egna företag där målet är att hjälpa andra hundägare. Vi får även lyssna på hur hon utökade sin flock på en tollare med ett gäng polarhundar och om deras flytt från Mora upp till en by utanför Jukkasjärvi i norra Sverige.

 • Avsnitt 30 - Bruks grundavsnitt

  22/05/2018 Duração: 18min

  Avsnitt 30(!!)- Bruks Vi fortsätter med vår hundsportserie och den här gången sätter vi oss in i och lär oss om bruks Vilka är dom olika bruksgrenarna? Och vilka erfarenheter har vi? Finns det någon som bor i Kiruna, Karlstad eller Karlshamn området som tränar/tävlar bruks aktivt och vill medverka i podden samt lära oss mer? Tveka inte att höra av dig

 • Avsnitt 29- Omplaceringar

  17/05/2018 Duração: 28min

  I detta avsnitt pratar Felicia och Rebecka om omplaceringar! Detta är något som ni önskat att vi ska ta upp och vi har valt att prata kring:  - Våra egna erfarenheter, - Tips, vad man ska tänka på innan - Fina berättelser ifrån er lyssnare - Sist men inte minst, vad ordet omplacering betyder för oss!   Hoppas ni gillar det och kommentera gärna om vi ska prata om detta igen ✨ 

 • Avsnitt 28 - Elins friskvård & Hundkoncept

  08/05/2018 Duração: 28min

  I dagens avsnitt pratar vi med Elin Jonsson som har företaget Elins Friskvård som nu även är en del av Hundkoncept.  Vilka utbildningar har hon gått, vad är hennes framtidsplaner och hur ser livet ut just nu? Lyssna för att höra om hennes friskvårdsresa! 

 • Avsnitt 27 - Nosework grundavsnitt

  02/05/2018 Duração: 19min

  Vi fortsätter på hundsportstemat! I dagens avsnitt pratar vi om de grunder vi vet om kring sporten nosework. Lite kring historien bakom, hur det är upplagt och våra tankar kring sporten.  Utövar du nosework? Använd #72gradernw för att visa oss mer om denna sport genom instagram och lär upp oss där vår kunskap brister! För att läsa mer om nosework, läs på www.snwk.se 

página 1 de 3