Biblioteksklubben Salonen

Informações:

Sinopse

Oplev - eller genoplev - nogle af Biblioteksklubben Salonen's arrangementer når DU har tid.Biblioteksklubben Salonen er et kulturelt fællesskab og en biblioteksklub på Ishøj Bibliotek - for dig, der læser eller interesserer dig for skønlitteratur, går til udstillinger eller gerne vil. Måske har du lyst til at høre om nye trends og tendenser, lytte til andre menneskers læseoplevelser, besøge forlag, bese museer eller bare dele din begejstring for bøger eller bogen som kunstværk med andre.Er Salonen noget for dig? Du kan blive medlem ved at henvende dig på Ishøj Bibliotek eller sende en e-mail til [email protected] med dit navn og telefonnummer. Det er gratis af være medlem.

Episódios

 • Johanne Mygind - Kærlighedens år

  04/05/2022 Duração: 01h04min

  Oplev - eller genoplev - forfatter Johanne Mygind i snak med litteraturformidler Marianne Träff fra Kulturium Bibliotek om Johannes debutroman "Kærlighedens år": om kvinder gennem generationer, børnopdragelse og barndom i 70'erne - krydret med musikalske indslag fra Mig & Biker. Optaget på Kulturium Bibliotek i Ishøj d. 27. april 2022.

 • Fra Rampen til podiet - en aften med Jesper Stein

  12/10/2021 Duração: 01h15min

  Mød forfatter Jesper Stein i samtale med litteraturformidler Thomas Tiedje om sin seneste bog "Rampen": om fortiden, forældreforhold, alkoholisme - og om at finde hjem litterært. Optaget på Kulturium Bibliotek i Ishøj d. 5. oktober 2021.

 • Litteraturbingo: En magisk bog

  25/07/2021 Duração: 05min

  Skal krimien skiftes ud med noget andet? Synes du, at du læser det samme igen og igen? Så kickstart din læsning med Litteraturbingo. Hver måned i 2021 sætter vi fokus på et nyt tema inden for litteraturen. I august måned anbefaler Julie magiske bøger. Når året er omme kan du udfylde din bingoplade, og være med i lodtrækningen om fantastiske præmier. Du kan læse mere om litteraturbingo på https://www.ishojbib.dk/tags/litteraturbingo, hvor du også kan reservere omtalte bøger.

 • Litteraturbingo: En bog fra fjerne himmelstrøg

  07/07/2021 Duração: 04min

  Skal krimien skiftes ud med noget andet? Synes du, at du læser det samme igen og igen? Så kickstart din læsning med Litteraturbingo. Hver måned i 2021 sætter vi fokus på et nyt tema inden for litteraturen. I juli måned anbefaler Julie bøger fra fremmede himmelstrøg. Når året er omme kan du udfylde din bingoplade, og være med i lodtrækningen om fantastiske præmier. Du kan læse mere om litteraturbingo på https://www.ishojbib.dk/tags/litteraturbingo, hvor du også kan reservere omtalte bøger.

 • Litteraturbingo: Det skrøbelige liv

  02/07/2021 Duração: 02min

  Skal krimien skiftes ud med noget andet? Synes du, at du læser det samme igen og igen? Så kickstart din læsning med Litteraturbingo. Hver måned i 2021 sætter vi fokus på et nyt tema inden for litteraturen. I juni måned anbefaler Wenche bøger om Det skrøbelige liv. Når året er omme kan du udfylde din bingoplade, og være med i lodtrækningen om fantastiske præmier. Du kan læse mere om litteraturbingo på https://www.ishojbib.dk/tags/litteraturbingo, hvor du også kan reservere omtalte bøger.

 • Litteraturbingo: Bingovinder Helle Storgaard

  20/05/2021 Duração: 11min

  Helle Storgaard vandt Litteraturbingo 2020 på Kulturium Bibliotek. Mød Helle i en snak med litteraturformidler Marianne Träff - om at deltage i Litteraturbingo, om læsevaner, og om at være biblioteksbruger på Kulturium Bibliotek under corona.

 • Litteraturbingo: Unge nordiske kvindestemmer

  30/04/2021 Duração: 07min

  Skal krimien skiftes ud med noget andet? Synes du, at du læser det samme igen og igen? Så kickstart din læsning med Litteraturbingo. Hver måned i 2021 sætter vi fokus på et nyt tema inden for litteraturen. I maj måned anbefaler Marianne bøger af unge nordiske kvinder. Når året er omme kan du udfylde din bingoplade, og være med i lodtrækningen om fantastiske præmier. Du kan læse mere om Litteraturbingo på https://www.ishojbib.dk/tags/litteraturbingo, hvor du også kan reservere omtalte bøger.

 • Litteraturbingo: Læs dig rundt i Danmark

  11/04/2021 Duração: 06min

  Skal krimien skiftes ud med noget andet? Synes du, at du læser det samme igen og igen? Så kickstart din læsning med Litteraturbingo. Hver måned i 2021 sætter vi fokus på et nyt tema inden for litteraturen. I april måned anbefaler Wenche og Anne bøger der foregår rundt om i Danmark. Når året er omme kan du udfylde din bingoplade, og være med i lodtrækningen om fantastiske præmier. Du kan læse mere om Litteraturbingo på https://www.ishojbib.dk/tags/litteraturbingo, hvor du også kan reservere omtalte bøger.

 • Litteraturbingo: Black Lives Matter

  22/02/2021 Duração: 07min

  Skal krimien skiftes ud med noget andet? Synes du, at du læser det samme igen og igen? Så kickstart din læsning med Litteraturbingo. Hver måned i 2021 sætter vi fokus på et nyt tema inden for litteraturen. I marts anbefaler Marianne bøger omkring teamet Black Lives Matter. Når året er omme kan du udfylde din bingoplade, og være med i lodtrækningen om fantastiske præmier. Du kan læse mere om Litteraturbingo på https://www.ishojbib.dk/tags/litteraturbingo, hvor du også kan reservere omtalte bøger.

 • Litteraturbingo: #metoo

  28/01/2021 Duração: 07min

  Skal krimien skiftes ud med noget andet? Synes du, at du læser det samme igen og igen? Så kickstart din læsning med Litteraturbingo. Hver måned i 2021 sætter vi fokus på et nyt tema inden for litteraturen. I februar anbefaler Marianne bøger om #metoo. Når året er omme kan du udfylde din bingoplade, og være med i lodtrækningen om fantastiske præmier. Du kan læse mere om Litteraturbingo på https://www.ishojbib.dk/tags/litteraturbingo, hvor du også kan reservere omtalte bøger.

 • Litteraturbingo: En stemningsfuld bog

  18/01/2021 Duração: 04min

  Skal krimien skiftes ud med noget andet? Synes du, at du læser det samme igen og igen? Så kickstart din læsning med Litteraturbingo. Hver måned i 2021 sætter vi fokus på et nyt tema inden for litteraturen. I januar anbefaler Julie bøger med en helt særlig stemning. Når året er omme kan du udfylde din bingoplade, og være med i lodtrækningen om fantastiske præmier. Du kan læse mere om Litteraturbingo på https://www.ishojbib.dk/tags/litteraturbingo, hvor du også kan reservere omtalte bøger.

 • Walter Frentz: Hitlers ukendte fotograf

  15/12/2020 Duração: 50min

  Kom til forfatteraften i Salonen med Jesper Bugge Kold, der fortæller om sine bøger, og ikke mindst sin interesse for Walter Frentz, Hiters ukendte fotograf, som dannede rammen for DR2's serie "Hitlers hemmelige Danmarksbilleder" i starten af 2020. Optaget på Kulturium Bibliotek i Ishøj d. 18. november 2020.

 • Lone Theils

  16/10/2020 Duração: 45min

  Kom til krimiaften i Salonen med Lone Theils i en snak med litteraturformidler Marianne Träff fra Kulturium Bibliotek. Til en snak om Theils' seneste bog "Stilleleg", England vs. Danmark, Brexit, true crime og seriemordere. Optaget på Kulturium Bibliotek d. 7. oktober 2020. (Fotocredit: Hazel Thompson)

 • Sommerlitteratur 2020 (3)

  14/07/2020 Duração: 38min

  I den tredje og sidste podcast om sommerlitteratur, snakker Marianne Träff og Thomas Tiedje om livet i den skandinaviske vildmark, om Knausgaard, opvækst, livskriser og filosofisk krisehjælp

 • Sommerlitteratur 2020 (2)

  25/06/2020 Duração: 34min

  Lyt med når litteraturformidlere Marianne Träff og Thomas Tiedje fra Kulturium Bibliotek i Ishøj anbefaler fag- og skønlitteratur til den danske sommer. I del 2 snakker vi historiske mærkedage, Kirsten Thorup - og så runder vi denne års vinder af DR Romanprisen, Carsten Müller Nielsen og 'De døde fylder dagen med en smag af mønter'.

 • Sommerlitteratur 2020 (1)

  11/06/2020 Duração: 30min

  Lyt med til den første af i alt tre podcasts, hvor litteraturformidlere Marianne Träff og Thomas Tiedje på Kulturium Bibliotek i Ishøj traditionen tro anbefaler romaner og faglitteratur til ferien på altanen, i sommerhuset eller på stranden. I den første podcast taler om vi om USA og bøger om USA - om Trump, Trads, Black Lives Matter - og meget andet.

 • Lotte Kirkeby

  31/01/2020 Duração: 01h10min

  Onsdag d. 29. januar gæstede forfatter Lotte Kirkeby Kulturium Bibliotek til årets første arrangement i Salonen. Litteraturformidler Marianne Träff taler her med Lotte Kirkeby om hendes seneste roman 'De nærmeste' - om forældreskab, søskendeforhold og sorg - og om Kirkebys forfatterskab og læse- og skrivevaner.

 • Sommerlitteratur 2019

  21/06/2019 Duração: 01h09min

  Kom til Kulturium Biblioteks sommerlige litteraturarrangement, hvor Marianne Träff og Thomas Tiedje, begge bibliotekarer og litteraturformidlere, giver deres bud på en god skøn- eller faglitterær bog til sommeren 2019. Hør om Lotte Kirkeby, Anders Haahr Rasmussen, Philippe Sands, Alberte Winding, Audar Ava Olafsdottir, Peter Øvig Knudsen - og mange flere

 • Landsforrædernes Børn

  07/02/2019 Duração: 01h09min

  22. januar besøgte antropolog og forfatter Anne Marie Christensen Kulturium Bibliotek til en snak om hendes bog, 'Landsforrædernes Børn'. Det blev en spændende og tankevækkende aften om de alvorlige og langstrakte konsekvenser, retsopgøret fik for landsforræderne og deres børn. En historie om skyld og skam, kollektiv erindring og fortrængning, inklusion og eksklusion - og en historie om Anne Marie Christensens egen familie med en bedstefar, der kæmpede på tysk side i SS Division Wiking og Schalburgkorpset.

 • Kim Fupz Aakeson

  03/10/2018 Duração: 01h15min

  Om det er Vitello i rækkehuset ved ringvejen eller Ulrik der ridser biler i "Kommando Villavej". Kim Fupz Aakeson formår om nogen at beskrive livet i forstaden på godt og ondt. Tirsdag d. 11. september 2018 besøgte en af Danmarks flittigste mest og afvekslende forfattere Kim Fupz Aakeson Kulturium Bibliotek til en snak om sit forfatterskab for børn og voksne, om at vokse op på Vestegnen - og om at flyve fra reden. Arrangementet var en del af Vestegnens Kulturuge 2018.

página 1 de 2