Recensionspodden

Informações:

Sinopse

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.

Episódios

 • Avsnitt 67 - De sämsta ninjorna & tro?

  22/01/2022 Duração: 46min

  Säsongspremiär av RecensionsPodden! Avsnitt 67 bjuder bland annat på några recensioner av vad som skulle kunna bli recensioner. Meta utan fiske, liksom. Och om det inte skulle vara krångligt nog - så överraskar Amanda Pjoltas med en recension som inte är en recension egentligen eller är den det? Vi bjuder på enkel krånglighet när det är som lättast och djup ytlighet när den är som grundast. God lyssning!

 • Avsnitt 66 - Carpa dagen & Att dö en smula

  16/08/2021 Duração: 48min

  En mördarsnigel har visslat i Pjoltas öra och Amanda undrar om man snarare lever i dåtid och framtid istället för nutid. Vi recenserar och ger tips på hur du kan fånga dagen och carpa loss.

 • Avsnitt 65 - Ladd & Energi

  08/07/2021 Duração: 56min

  I avsnitt 65 av succépodden RecensionsPodden så recenseras en idé som kanske fungerar och kanske hjälper. Eller har Pjoltas fått det helt om bakarslet? Amanda exponerar sin flumsida och tycker människor är sämst. God lyssning!

 • Avsnitt 64 - Att vakna pigg och morgonfukt

  21/03/2021 Duração: 49min

  God morgon! Eller är det verkligen det? RecensionsPodden vaknar tidigt och recenserar tips på hur du ska vakna pigg. Är det mysigt att vakna till någon som spränger berg och varför hatar människor kossor egentligen? Ja, så blir det hot och hat när Amanda recenserar fem morgondrycker.

 • Avsnitt 63 - Rabbit holes och väderleksrapporter

  27/02/2021 Duração: 50min

  Pjoltas har utrustats med en ordentlig covidpagefrisyr och recenserar svenskarnas snuttetrasa och trygghet här i livet dvs. Vårt förhållande till väderleksrapporten. Amanda har med glädje trillat ner i olika rabbit holes. Hon hyllar även Gordon Ramsay och rantar USA med sitt ljuvliga mörker.

 • Avsnitt 62 - Du har fel och Fria Brittan

  13/02/2021 Duração: 42min

  Efter ett långt upphåll är podden snurrigare, roligare och så där härligt märklig som bara en recensionspodd kan vara. Vi recenserar bl.a att vara socialt oförmögen, papperskassar och så New York Times dokumentär om Britney Spears.

 • Avsnitt 61 - Ägg och att göra listor

  05/05/2020 Duração: 56min

  Palle Fuling är tillbaka i succéavsnittet nummer 61 av RecensionsPodden. Ett avsnitt där ”att göra listor”, fem snabba om ägg och ”hur man pockar på uppmärksamhet i sin ensamhet” blir hutlöst recenserade. Ja, och mitt emellan prat om heroinhäng och vem som är den bästa av Nordmännen så tar Palle Fuling en kisspaus. God lyssning och glöm inte att följa RecensionsPodden i sociala medier.

 • Avsnitt 60 - De inre rösterna & öppna kontorslandskap

  26/04/2020 Duração: 34min

  I avsnitt 60 så recenserar Pjoltas och Amanda de inre rösterna som styr våra dåliga och ibland bra val vi gör i livet. Hur pass basig inre röst har egentligen Pjoltas och är det en liten punkare som sitter på tvärsen i Amanda? Avsnittet bjuder även på en premiär för segmentet "Saker som ingen egentligen tycker om". Följ RecensionsPodden i sociala medier och god lyssning, darn it!

 • Avsnitt 59 - Zorros gris & avokados

  13/04/2020 Duração: 32min

  Avsnitt 59 bjuder på alternativ till de mörka och dystra rubrikerna som vi dagligen matas av. Podcastavsnittet 'Zorros gris & avokados" blir som en liten fristad gjort av de fagraste rösterna bland podcasts i Sverige just nu - Pjoltas och Amanda. Originalet bland recensionspoddar - RecensionsPodden recenserar allt. För just allt kan recenseras.

 • Avsnitt 58 - Bingo!!!

  16/12/2019 Duração: 49min

  I RecensionsPodden avsnitt 58 recenserar Pjoltas och Amanda fenomenet Bingo. Inte på Internet, inte i en kohage och inte den där yxiga nakenfotografen. Nej, minsann! Bingo i en bingohall är det som gäller. Ja, så tipsar och tipsar vi om julens absoluta måsten och småsten när det gäller julfilmer. Och är det en telefonsvarare som kopplats på? God lyssning!

 • Bonusspår - Amandas sommarprat 2019

  13/08/2019 Duração: 10min

  Bonusspår- Amandas sommarprat 2019 RecensionsPoddens ständiga praktikant, även känd som poddens lilla mörker - Amanda är först ut som sommarpratare 2019. God lyssning och följ @recensionspodden i sociala medier för hänga med mer än dom som inte hänger med.

 • Avsnitt 57 - Olika zombies & ledigheter

  26/05/2019 Duração: 38min

  I podcasten Recensionspoddens avsnitt numero 57 så lyfter Palle, Pjoltas och Amanda bl.a ämnen som: Hur man kan dricka en bebis och vilka nya högtider vi gärna skulle vilja ha. Palle recenserar vårens alla ledigheter och Amanda hugger tag i både zombies och kungahusens hemligheter. Pjoltas då, tänker du? Ja, han brummar på, osammanhängande och sluddrigt. Som det ska vara. God lyssning!

 • Avsnitt 56 - Luftens hjältar & finska barnfödarhöfter

  08/04/2019 Duração: 49min

  Pjoltas recension om sånt han inte klarar av (nej, det betyder inte att avsnittet är 1000 timmar långt) varvas med härliga tips om smutsiga flygplanstankar, olivoljor och hur man går över vägen med Amandas mamma. Även utlovas en hel del avslöjanden om hemliga knappar och vad man absolut inte ska göra när man flyger. Följ @recensionspodden i sociala medier och tipsa gärna en vän. God lyssning!

 • Avsnitt 55 - Trafik för alla & grottbjörkar

  21/02/2019 Duração: 01h47s

  Avsnitt 55 - Hur kollektiv är en kollektivtrafik och har någon någonsin sett en grottbjörk? Ja, det är några av de viktiga frågorna vi ställer oss i avsnitt 55. Amanda har ätit brunch och har troligtvis låst in Palle på toaletten. Pjoltas skryter om sitt konsekvenstänk och är bitter för att han inte jobbar med tanter i Japan. God lyssning och glöm inte att följa @recensionspodden i sociala medier!

 • Avsnitt 54 - Drömavsnittet

  02/02/2019 Duração: 44min

  Avsnitt 54 handlar om när Pjoltas är som bäst, dvs. i sovande tillstånd. Amanda bjuder på något som egentligen kostar skjortan och så får vi bl.a svar på vad människor egentligen tycker om att höra på andras drömmar. God lyssning!

 • Avsnitt 53 - Rim & krubb(a)

  22/12/2018 Duração: 01h14s

  Avsnitt 53 av RecensionsPodden bjuder på rimstuga. Amanda och Pjoltas gräver bland inskickade önskningar på rim och försöker det bästa de kan... ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Så recenseras julbordets bästa och vice versa. Häll upp ett glas mumma och och mys ner dig framför din podcast-spelare. Årets julavsnitt av RecensionsPodden är här.

 • Avsnitt 52 - Stockholmare och elektrikernas favoritkrydda

  12/12/2018 Duração: 44min

  Palle är tillbaka och med en härlig svartsjuk baktanke tillrättavisar han... förlåt... recenserar han något som Pjoltas och Amanda har haft ”fel” om - standarder. Julkryddan kanel och nya fördomar om stockholmare recenseras även i detta avsnitt nummer 52 av RecensionsPodden. God lyssning och glöm ej att prenumerera på RecensionsPodden!

 • Bonusspår - Pjoltas sommarprat 2018

  05/12/2018 Duração: 11min

  Bonusavsnitt - Pjoltas sommarprat. På begäran av RecensionsPoddens lyssnare så släpper vi nu Pjoltas sommarprat om bl.a internationella kontakter, en viktig resa och Stockholm innerstads fiskmiljö. God lyssning!

 • Avsnitt 51 - Brev från mamma & köphets

  25/11/2018 Duração: 38min

  Avsnitt 51 - Brev från mamma & köphets Det är julstämning i studion men ändå så utlovas en recension av vårens bästa bakverk. Amanda recenserar köphetsen kring Black Friday och Pjoltas ärver 600.000$ dollar av en prins i Afrika. Följ gärna RecensionsPodden på Instagram och Facebook. God lyssning!

 • Avsnitt 50 - Restaurangnamn & att stå stilla

  13/11/2018 Duração: 56min

  I avsnitt 50 av RecensionsPodden så går Pjoltas och Amanda lös på olika restaurangnamn runt om i världen och så recenseras handlingen, tillståndet och känslan 'att stå stilla'. Avsnittet förgylls även med fakta från "Hårvård" University, tankar om heroinister på Cirkus Scott och intro-bloopers till den tyska nationalsången. God lyssning!

página 1 de 4