I Huvudet På En Klient

 • Autor: Vários
 • Narrador: Vários
 • Editora: Podcast
 • Duração: 8:27:01
 • Mais informações

Informações:

Sinopse

Podcast by Anna Cederstam Krantz

Episódios

 • I huvudet på en klient - Avsnitt 8

  23/05/2019 Duração: 01h23min

  Här får ni träffa en klient som vill vara helt öppen med sin egen identitet och inte har röstförvrängning. Den här terapiresan börjar i ett tungt sorgearbete. Ett sorgearbete som öppnade portarna in till självreflektion och vad som egentligen är viktigt i livet. Familjeband och vänskapsband har stöts och blöts. Roller man har fått/tagit har ifrågasatts och börjat arbetas med och kring. Att få äga sina egna känslor har blivit ett viktigt inslag i denna terapiresa.

 • I huvudet på en klient - Avsnitt 7

  30/04/2019 Duração: 01h08min

  Den här resan börjar i ett djupt trauma så som ett självmord i familjen är. Ni lyssnare får i detta avsnitt höra om hur en kvinna som börjar sin terapi i en sorgbearbetning kring en förlorad bror, då även börjar reflektera mycket kring hur hennes uppväxt även har påverkat hennes mönster, känslor, handlingar och göromål. Det uppvaknandet, den utvecklingen, det annorlunda livet som den här klienten har skapat för sig själv genom att hitta verktyg för att kunna bryta med massor av destruktiva mönster och människor är magi att få vara med om och se. Den här kvinnan visar oss alla att oavsett hur man har haft det tidigare i livet, hur lite omtanke man än fått med sig på vägen, hur dålig kompas man än fick från början så kan man ta tag i och ändra sitt tänk och på så sätt hela sitt liv.

 • I huvudet på en klient - Avsnitt 6

  15/04/2019 Duração: 59min

  Ännu ett naket och självutlämnande avsnitt där ni lyssnare får höra om en kvinna som kämpat så otroligt hårt med bland annat flera ofrivilligt avbrutna graviditeter, ett tomt äktenskap, en kamp om att få känna in sina egna känslor, få uttrycka sin egen sexualitet och äga sin egen kvinnlighet. Ni får höra mycket kring hur långt människor är beredda att gå för att hålla fasaden uppe och bara köra på.

 • I huvudet på en klient - Avsnitt 5

  20/02/2019 Duração: 01h02min

  I detta avsnitt får vi möta en kvinna som fått kämpa hela livet. Kämpat med ett tydligt utanförskap, grov fysisk och psykisk mobbing, självmordstankar, förlossningstrauman, extrema smärtor i kroppen, bekräftelsebehov och känslan av att ingen förstår henne. Kämparglöden och kraften som denna kvinna visar upp imponerar mycket djupt på mig och kanske även på er lyssnare.

 • I huvudet på en klient - Avsnitt 4

  20/02/2019 Duração: 31min

  I dagens avsnitt får du möta en kvinna som kämpat hårt för att komma på banan efter ett tungt separation och som av livet tvingats bli stark och klara sig själv och som nu har behövt öva sig på att kunna be om hjälp och släppa ansvaret för andra och tänka mer på vad hon själv har för behov.

 • I huvudet på en klient - Avsnitt 3

  20/02/2019 Duração: 01h07min

  I detta avsnitt blir det mycket känslosamt då ni som lyssnar får höra om hur det kan vara för någon som brottas med psykisk ohälsa, ätstörningar, utbrändhet, missbruk, känslan av utanförskap och mycket, mycket mer. Varning för gråtfest!

 • I huvudet på en klient - Avsnitt 2

  20/02/2019 Duração: 01h20s

  I detta avsnitt får ni möta en kvinna som brottas med en del fobier/tvångstankar, kontrollbehov, prestationsångest och mycket annat.

 • I huvudet på en klient - Avsnitt 1

  20/02/2019 Duração: 01h13min

  Ni möter i detta öppningsavsnitt en kvinna som varit tvungen att brottas mycket med känslor av övergivenhet, ensamhet och av att aldrig riktigt duga.