Noefftalks

 • Autor: Vários
 • Narrador: Vários
 • Editora: Podcast
 • Duração: 8:54:35
 • Mais informações

Informações:

Sinopse

Van een spreekachterstand, naar gesprekken voeren!!

Episódios

 • Young Futurepreneurs Podcast - Mark Kriebel, oprichter Trickle Media

  04/07/2019 Duração: 58min

  OP ZOEK NAAR EEN TALENTVOLLE VIDEOGRAAF DIE ALLEEN MAAR BETER GAAT WORDEN?  Net terug uit Noorwegen, had ik de eer om Mark Kriebel, de videograaf en  oprichter van zijn mediaproductie-bedrijf Trickle Media, als gast te mogen hebben in de podcast. Mark vertelt over: - Zijn trip naar Noorwegen, en wat ie daar deed  - Hoe hij zo goed is geworden in het leggen van sociale contacten - Waarom hij anders is dan de rest van de video-editors. - Gary Vaynerchuk en andere sprekers/entrepreneurs die hij tof vindt. - Hoe hij op de naam Trickle Media is gekomen. Veel luisterplezier, en vergeet niet te abboneren op Spotify!!

 • Young Futurepreneurs Podcast - Rodney Teeuwissen

  20/06/2019 Duração: 01h15min

  WORD JIJ ALTIJD ONDERSCHAT? ZEGGEN ZE TEGEN JOU DAT JE IETS NIET GAAT HALEN? Rodney Teeuwissen, videograaf, fotograaf en oprichter van Visible Marketing, vertelt zijn verhaal over hoe hij ondanks dat ie slechtziend is, alsnog zo goed is geworden in zijn beroep. Verder vertelt over zijn bedrijf en het leven als een foto en videograaf

 • Young Futurepreneurs Podcast - Hoe begin je met het starten van een podcast?

  14/06/2019 Duração: 22min

  VOOR IEDEREEN DIE EEN PODCAST WILT BEGINNEN, MAAR NIET WEET WAAR IE MOET BEGINNEN, OF DENKT DAT HET MOEILIJK IS OF VEEL GELD KOST. Hierbij zeg ik je alvast, het is best makkelijk om een podcast te starten. Er zijn alleen een aantal zaken waar je aan moet denken en op moet letten. In deze korte podcast leg ik op een simpele manier uit: - Waar je aan moet denken bij het starten van een podcast  - Wat je nodig hebt voor het starten van een podcast - 2 Tips die ik meegeef uit eigen ervaring (Ben zelf ook een maandje of 3 bezig) Softwareprogramma geluid op te nemen:  https://www.audacityteam.org/  Podcast hostingprogramma: Anchor  https://anchor.fm/dashboard  Veel luisterplezier.

 • Young Futurepreneurs Podcast - Sam Lucas van Visionary Media

  01/06/2019 Duração: 01h23min

  WIL JE BEGINNEN MET EEN ONDERNEMING, MAAR WEET JE NIET WAAR JE MOET BEGINNEN EN HOE? Sam Lucas - Oprichter van Visionary Media heeft 1 simpel maar perfect antwoord op die vraag. In deze aflevering vertelt Sam: - Wat zijn 30 day challenge inhoudt. - Hoe hij zichzelf van een gamer heeft omgetoverd tot een gedisciplineerde ondernemer - Hoe hij het record aantal stemmen van Nova's Uitblinker verbrak, dat ze zelfs de regels moesten veranderen - Wat voor bedrijfscultuur hij wilt creëren met Visionary Media

 • Young Futurepreneurs Podcast - McFlo en Rudolf van Kovich over werk maken van je hobby, het verhaal van Kovich, en hun visie op kleding en kledingmerken

  23/05/2019 Duração: 01h36s

  VOOR DE KLEDING LIEFHEBBERS ONDER ONS, DEGENE DIE OOIT EEN KLEDINGLIJN WILLEN BEGINNEN OF AL ZIJN BEGONNEN! De mannen McFlo en Rudolf van het kledingmerk KOVICH zijn te gast geweest bij de Young Futurepreneurs Podcast. - Ze vertellen hun verhaal over Kovich - Ze delen knowledge over het werk maken van je hobby - Ze delen hun visie over kleding, kledingmerken. - En HUN unieke manier van te werk gaan als kledingmerk.

 • Young Futurepreneurs Podcast - Jeffrey & Daan van YHEPmedia over Social Media, Het Schoolsysteem, Omgaan met Feedback en Netwerken

  17/05/2019 Duração: 01h22min

  Kan je samen met een maatje van je successen behalen met ondernemen op je 22e? Daan van Oploo en Jeffrey van Goossens van het media bedrijf YHEP zijn het bewijs dat het mogelijk is. De compagniongs vertellen over: - Het Belang van Balans - Netwerken - De groei van internet en het "achterlopende" schoolsysteem - Omgaan met Feedback. Veel luisterplezier, en abboneer, want er komt er nog veel meer aan.

 • Young Futurepreneurs Podcast - Emel over Ondernemen, Fitness, Je tijd indelen & Lastiggevallen worden op straat

  26/04/2019 Duração: 59min

  Heb jij ondernemingsplannen?  - Ben jij benieuwd hoe een ondernemer haar tijd indeelt? - Ben jij benieuwd waarom iemand nou ondernemer wordt? - Of ben jij benieuwd hoe iemand omgaat met het lastiggevallen worden op straat? Kijk niet verder, Emel is 24 jaar oud, afgestudeerd op het Windesheim Flevoland, heeft een eigen bedrijf genaamd "Do You". En zij verteld in deze podcast over hoe ze is begonnen met ondernemen, waarom zij wou ondernemen, het indelen van haar tijd, fitness en geeft ze haar uitgesproken mening over het lastigvallen van chicks op straat.

 • Young Futurepreneurs Podcast - Hypesnobiety over Sneakers, Not Giving a F*ck en Je Eigen Baas Zijn

  25/03/2019 Duração: 53min

  We kunnen deze jongen vanaf nu ''Vibesnobiety'' noemen!! Weer een domme joke Noef? NEE!! En waarom ben ik nu serieus - Omdat je makkelijk met hem kan viben - Hij precies weet wat ie wilt, en wat zijn passie is - En omdat je na het luisteren van deze podcast zeker iets wijzer bent geworden. In de 3e aflevering van mijn podcast praten Hypesnobiety en ik over sneakers, voordelen van eigen baas zijn en over je mindset, grof gezegd: How to not Give a F*ck!!

 • Young Futurepreneurs Podcast - Julia over Koffie, Slaapstad & Ondernemen

  14/03/2019 Duração: 38min

  Heb jij ondernemingsplannen?  Ben jij benieuwd hoe je stappen kan zetten om je idee hoorbaar te maken? Ben jij simpelweg benieuwd naar de mindset die een ondernemer heeft? Of ben je een koffieliefhebber? Kijk niet verder, Julia, is 21 jaar oud, zit bij mij op school. En is al een tijdje bezig met haar  onderneming. En zij verteld in deze podcast over hoe ze is begonnen met ondernemen, waarom zij wou ondernemen, koffie, en ze geeft handige tips over ''life'' en de mindset van een ondernemer.