Korten På Bordet

 • Autor: Vários
 • Narrador: Vários
 • Editora: Podcast
 • Duração: 13:54:02
 • Mais informações

Informações:

Sinopse

Robin Grubbström är inte bara en kortspelsälskande serietecknande komiker, han är även en socialt inkompetent nykter alkoholist. För att bli bättre på att prata och umgås med folk bjuder han in gäster till sin podcast för att spela kortspel och dryfta kring de konversationskort han också tagit med till sin kortspel/samtalsintervju/personlig utveckling/skitsnack-podcast.

Episódios

 • Elin Almén spelar Once Upon A Time

  09/06/2019 Duração: 01h05min

  I sista avsnittet för säsongen har jag dåraktigt nog utmanat komikern och skådespelerskan Elin Almén i att improvisera oss fram genom spelet Once Upon A Time och mellan det att det snackades om bland annat minnesvärda lögner och saker man bör undvika att göra naken blev det en samling omständiga sagor med diffus sensmoral.

 • Sandra Ilar spelar Parade

  01/06/2019 Duração: 01h10min

  Det dunsas och klirras som i the mad tea party under detta avsnitt när jag och Sandra Ilar spelar Parade - ett kortspel med artwork från Alice i Underlandet - och samtidigt som jag andas tyngre än Tony Soprano pratar vi också om bland annat filmer som skrämde oss som barn, var våra namn kommer ifrån och Lewis Carrolls fascination med små flickor.

 • Branne Pavlovic spelar Famiglia

  18/05/2019 Duração: 46min

  Jag hälsar på hos komikern Branne Pavlovic och samtidigt som jag sysslar med racial profiling genom att spela Famiglia - ett kortspel med organiserad brottslighet som tema - med honom så pratar vi bland annat om poliser, pasta och goda beslut.

 • Viktor Engberg spelar Deckscape: Test Time

  11/05/2019 Duração: 01h17min

  I detta avsnitt går jag full on Goonies tillsammans med komikern Viktor Engberg när vi spelar ett escape room-kortspel och som extra krydda har jag klippt bort ca 85 minuter av när vi bara kliar våra donkey brains och istället varvat alla gåtor och pussel med snack om stunder då vi känt oss extra dumma, stunder då vi känt oss extra ödmjuka och vilken komikers hund som är störst inspirationskälla.

 • Fanny Agazzi spelar Billionaire Banshee

  04/05/2019 Duração: 01h10min

  Jag hälsar på hos Fanny Agazzi - komiker, serietecknare och mitt spirit animal - för att göra det näst bästa till att låna varandras Tinder (det vill säga spela Billionaire Banshee) och under tiden får Fanny för sig att jag bokstavligen slickar röv, jag får för mig att David Cronenbergs Flugan egentligen handlar om livet som en dödlig sjukdom och vi får båda för oss att Pong är ett väldigt abstrakt porrspel.

 • Felicia Tomala spelar Dragon Master

  27/04/2019 Duração: 01h14min

  Både jag och komikern/GoT-fanet Felicia Tomala tappar räkningen under vår omgång av kortspelet Dragon Master eftersom winter is coming redan i april när vi pratar om bland annat djupfrysta husdjur, coola läckerputtar och det kallblodiga mordet på The Black Dahlia.

 • Jens Falk spelar Rocket Jockey

  20/04/2019 Duração: 01h06min

  I detta surriga och knastriga avsnitt (beklagar det) sitter jag och Er blivande favoritkomiker Jens Falk ner för att räkna planeter i det kluriga kortspelet Rocket Jockey och mellan varven pratar vi om bland annat dåliga jobb, goda vanor och anstränger oss till vårt allra yttersta att inte dra skämt om Uranus.

 • Daniel Sanchez spelar Lords of Scotland

  14/04/2019 Duração: 51min

  Veckans gäst är komikern Daniel Sanchez och medan vi avgör vem som kommer bli lord av Skottland genom att spela det tjänligt betitlade Lords of Scotland dryftar vi också kring bland annat gamla fyllor, nya talanger och att vara Elon Musk för en dag.

 • Elinor Svensson spelar Black Stories

  06/04/2019 Duração: 01h07min

  I det femte avsnittet av podden har jag en väldigt hes röst när jag hälsar på hos komikern Elinor Svensson och skrattar mig ännu hesare när vi spelar det självutnämnt "rysliga" spelet Black Stories och mellan varven beundrar seriemördare, hånar bucket lists och spekulerar kring osynliga kvinnor med leguaner till farsor.

 • Simon Gärdenfors spelar Sushi Go!

  30/03/2019 Duração: 46min

  I det fjärde avsnittet har mångsysslaren Simon Gärdenfors gjort lite utrymme i sitt fullspäckade schema för att gästa podden som är "motsatsen till krig", vilket vi tar till vara på genom att spela det enkla men roliga spelet Sushi Go! och samtidigt snacka lite löst om bland annat äcklig mat, känslor av framgång och blöta strumpor.

 • Kirsty Armstrong spelar Lunch Money

  23/03/2019 Duração: 57min

  I det tredje avsnittet hälsar jag på komikern Kirsty Armstrong ombord på hennes husbåt, för att spela ett kortspel med oväntat obehagliga spelkort - till och med för att vara ett spel med mobbing och slagsmål som tema - och mellan alla (kärleksfulla) hot om våld prata om bland annat hur gött det är att klaga, att recensioner är bullshit och varför folk borde böga mer.

 • Isak Wahlberg spelar Hanamikoji

  16/03/2019 Duração: 01h08min

  I det andra avsnittet hälsar jag på hos komikern Isak Wahlberg för att spela ett japanskt kortspel med geishor som tema och samtidigt prata om bland annat dåliga dejter, larviga lögner och Allan Edwall.

 • Jonas Dillner och Jonas Strandberg spelar The Movie Misquote Game

  09/03/2019 Duração: 01h10min

  I det allra första avsnittet har jag bjudit in TVÅ gäster och inte vilka två gäster som helst, utan komikerna Jonas Dillner och Jonas Strandberg. Eftersom vi alla tre är väldigt filmnördiga och pratar om film i stort sett varje gång vi ses tyckte jag att det passade med ett spel med filmtema och däremellan snackar vi även om starka filmupplevelser, Nicolas Cage och att behöva göra saker man hatar.