Cpm40 En Marketing Podcast

 • Autor: Vários
 • Narrador: Vários
 • Editora: Podcast
 • Duração: 3:28:59
 • Mais informações

Informações:

Sinopse

En podcastserie om meget mere end CPM40 og om marketing som meget mere end mediekanaler. Bureaugruppen Dentsu Aegis Network har inviteret en række marketingspecialister i studiet for at tale om nogle af de trends og tendenser, vi ser inden for marketingbranchen netop nu. Er dit brand rustet til de nye udfordringer, der venter? Og hvordan vinder du i den digitale økonomi?Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Blandt de globale brands findes: Carat, Vizeum, Isobar, iProspect, Posterscope, MKTG, DentsuX, Magnetix og Amplifi m.fl. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network. Podcastens værter er Social Lead og Client Manager i Carat Aarhus, Kathrine Kjeldgaard, og Senior Creative og Digital Client Manager i Carat Aarhus, Thomas Barker.Podcastserien tager afsæt i en global rapport, som Dentsu Aegis foretog i 2018. Rapporten er baseret på en undersøgelse af 1000 marketingansvarliges holdninger og forventninger til fremtiden inden for marketing og medier. Rapporten kan du hente og læse her: https://us.dentsuaegisnetwork.com/perspective/cmo-survey-2018/

Episódios

 • #6 Forbrugertrends 2019

  14/03/2019 Duração: 46min

  #6 Forbrugertrends 2019Hvert år præsenterer Dentsu Aegis Network nogle af de største og vigtigste forbruger- og markedsføringstrends til trendstudiet Pulse. I denne episode dykker vært, Kathrine Kjeldgaard, sammen med Strategy & Consumer Specialist, Anne Rosendahl, ned i, hvad studiet handler om og tre af de trends, som brands og virksomheder bør have for øje i 2019. Er din virksomhed klar til at vinde i den digitale økonomi?/ Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network.

 • #5 Mennesker frem for medier

  14/03/2019 Duração: 25min

  #5 Mennesker frem for medier Thomas Barker har inviteret Audience & Insight Manager, Anne Knudsen, ind til en snak om audiences og markedsføring til rigtige mennesker. Vores indkøb er blevet mere kvalificerede. Vi køber ikke længere bare ind i medier, vi køber ind i mennesker. I denne episode kan du blive klogere på, hvordan man rammer de rigtige mennesker, og hvorfor det er afgørende for at lykkes med sin markedsføring./ Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network.

 • #4 Succes med digitale oplevelser

  14/03/2019 Duração: 24min

  #4 Succes med digitale oplevelser Markedsføring handler ikke bare om at sælge et produkt. Der skal være noget udenom produktet – det er her den digitale oplevelse kommer ind i billedet. Thomas Barker er vært i denne episode og har inviteret Lene Thirup inden for for at diskutere, hvordan vi kan arbejde med digitale platforme og oplevelser på egne medier. / Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network.

 • #3 Oplevelser der sælger

  14/03/2019 Duração: 31min

  #3 Oplevelser der sælger"Der er jo en grund til, at små børn putter alting i munden". Vi lagrer oplevelser bedre og dybere, når vi bruger vores forskellige sanser. Derfor skal brands skabe involverende oplevelser for de rigtige mennesker i den rigtige kontekst. I denne podcastepisode bliver vi sammen med vært, Kathrine Kjeldgaard, og Executive Director i MKTG, Jonas Kirkegaard, klogere på, hvordan vi som brands kan markedsføre sig med forskellige former for oplevelser og forskellige dybder i oplevelserne for at differentiere, skabe relationer, loyalitet og erindring. / Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network.

 • #2 SoMe. Hvad er din strategi?

  14/03/2019 Duração: 31min

  #2 SoMe. Hvad er din strategi?Vi kan så meget på de sociale medier, men de udvikler sig hele tiden og stiller konstant nye krav til brugen af dem og annonceringen på dem. Det handler om fart, gentænkning af marketingfunktionen, proaktivitet og mod. Den traditionelle reklame er død, og vi skal tænke vores markedsføring i generel forstand og på de sociale medier på en ny og innovativ måde. I denne episode har Thomas Barker inviteret Dentsu Aegis’ CMO for 18 markeder, Rikke Grundtvig, inden for til en snak om de sociale medier./ Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network.

 • #1 Brand publishing, hvorfor?

  14/03/2019 Duração: 37min

  #1 Brand publishing, hvorfor?”Hvis du skal vækste, så skal du have en mening om dét, der sker i omverdenen”. Kravene til kunderejsen har ændret sig. Forbrugerne tiltrækkes ikke længere af traditionelle reklamer. Brands skal derfor til at retænke sig selv og finde ud af, hvad de brænder for, hvis de vil interessere forbrugerne og vinde i den digitale økonomi. Thomas Barker har inviteret Dentsu Aegis’ CMO for 18 markeder, Rikke Grundtvig, inden for til en snak om, hvordan fænomenet brand publishing kan bidrage til at styrke kunderejsen og skabe aktuel og stærk markedsføring, der fanger forbrugerne. / Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network.

 • #0 CMO-rapporten

  14/03/2019 Duração: 12min

  #0 CMO-rapportenDentsu Aegis Network har i 2018 gennemført en global undersøgelse af 1000 marketingansvarliges holdninger og forventninger til fremtiden inden for marketing og medier. I denne episode gennemgår podcastens ene vært, Kathrine Kjeldgaard, rapportens primære konklusioner. Rapporten kommer til at danne ramme om podcastseriens kommende episoder, hvorfor denne episode kan være god at lytte til, inden du kaster dig over de andre. / Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network.