Uncut Med Douglas & Simon

Informações:

Sinopse

I denna podcast pratar Douglas, 20, och Simon, 19, om sina liv efter studenten. Följ med när dessa två berättar om deras galna upplevelser från skoltiden, om Douglas youtube-liv och Simons hårda vardag som arbetande ungdom. Nya avsnitt varje söndag!

Episódios

 • 18. Världens konstigaste pissprov

  23/05/2018 Duração: 58min

  I dagens avsnitt av Uncut är Douglas och Simon äntligen tillbaka efter förra veckans strul. Vi pratar om både häftiga och sjukt onödiga uppfinningar, om vår paranoia över att Facebook och Instagram ständigt lyssnar på vad vi säger och det blir en lång story om ett väldigt intressant kissprov.   Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier och patreon Patreon: https://patreon.com/uncutmeddouglasochsimon Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 17. Att träffa Josh Groban

  13/05/2018 Duração: 55min

  I veckans avsnitt fortsätter Douglas och Simon prata om resan till Frankrike, om Douglas mycket speciella relation till Josh Groban och om årets mest kontroversiella ämne: guldtuben   Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier och patreon Patreon: https://patreon.com/uncutmeddouglasochsimon Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 16. Jag har aldrig….

  02/05/2018 Duração: 47min

  I veckans podcast pratar Douglas och Simon om allas favorithögtid: Valborg! Det blir också prat om … och ett inslag av spelet “Jag har aldrig…”   Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier och patreon Patreon: https://patreon.com/uncutmeddouglasochsimon Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 15. Vi är tillbaka

  25/04/2018 Duração: 51min

  Välkomna tillbaka till Uncut! Efter två veckor paus är Douglas och Simon äntligen tillbaka på banan och pratar om det som hänt under veckorna som gått. Det blir prat om studenten, internet-trender och om våra bästa minnen av Avicii. Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier Patreon: https://patreon.com/uncutmeddouglasochsimon/Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 14. Vårt första triangeldrama!

  05/04/2018 Duração: 52min

  I veckans avsnitt öppnar Douglas och Simon äntligen upp sig om deras första triangeldrama. Det blir heta känslor och krossade hjärtan. Ni får också höra om gången då Douglas gick på bio med Sveriges konung, Zlatan, och om några av årets konstiga april-skämt.   Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 13. Länge leve skatteåterbäringen!

  31/03/2018 Duração: 52min

  Veckans podcast är en emotionell berg-och-dalbana där Douglas och Simon pratar om vilka drömmar de hade när de var små, om hur glad man kan bli av att få tillbaka pengar på skatten och om hur hemskt det kan vara att bli utsatt för mobbning. Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 12. Första gången jag var på gayklubb

  22/03/2018 Duração: 41min

  I veckans podcast lyssnar vi på årets mello-låtar men utan deras bakgrundsmusik! Ni får också höra om Douglas senaste, mycket stela, samtal till iTunes kundsupport och om den gången då Simon besökte en gayklubb. Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records] Länkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 11. Den bästa och sämsta konserten jag varit på

  16/03/2018 Duração: 52min

  I veckans lite sena avsnitt är det mycket som har gått snett. Inspelningsstudion har strulat rejält vilket innebär att podden delvis är inspelad en vardagsnatt i Stockholms tunnelbana när Simon är på väg hem från en misslyckad dag i studion. Ni får höra om Simons frustration över situationen, om Douglas nystart på Youtube och en riktigt hjärtevärmande historia om världens skönaste ordningsvakt. Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records] Julian Gray - Navigate Länkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!  

 • 10. Vi har spelat in en låt tillsammans

  08/03/2018 Duração: 45min

  I veckans podcast har Douglas och Simon hittat en av deras gamla osläppta låtar som de inte har hört på flera år! Vi får också höra om Simons minst sagt händelserika skidsemester i Trysil och om Douglas väldigt speciella restaurangbesök   Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 9. Hur skulle vi se ut som kvinnor

  01/03/2018 Duração: 51min

  I veckans podcast pratar vi om när Douglas körde lastbil, hur Simon kommer få en ny inneboende och den sjuka maten Douglas får i skolan Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records] Julian Gray - NavigateLänkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!   .

 • 8. Få 100 000 lyssnare på din podcast på 48 timmar

  21/02/2018 Duração: 50min

  I veckans podcast, som egentligen skulle varit det första avsnittet med en hemlig gäst, reder Douglas och Simon ut vems fel det egentligen var att den inspelningen totalt gick åt skogen. De pratar också om årets konstigaste semlor, om hur enkelt det är att producera musik som världens största artister och ger även tips på hur du får fler följare på dina sociala medier. Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 7. Varför vi är arga på Jake och Logan Paul

  14/02/2018 Duração: 54min

  I veckans podcast tar vi upp väldigt många små stories där vi bland annat pratar lite om några dåliga minnen från hemkunskapen, om den enda gången Douglas spelade fotboll och om dramat som pågår just nu på Youtube. Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 6. Konstigaste skadorna på Adolf Fredrik

  04/02/2018 Duração: 42min

  I denna podcast har Douglas äntligen tagit sitt körkort! Vi pratar också om några riktigt konstiga skador från grundskolan och om varför det kan vara en dålig idé att ha dina husdjur hemma när du har fest.Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Länkar till våra sociala medierSnapchat: Simmeboii och DjdogeInstagram: Douglasco2 och SimonfalkehrenTwitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 5. Hur man INTE ska förbereda sig inför ett körprov

  30/01/2018 Duração: 45min

  I veckans podcast pratar vi om hur det går för Douglas och hans körkort, vår nya favoritserie och lite om när Simon träffade världens skönaste mormor. Musiken som vi använder i vår podcast: neutral. - Turn It Around [BonFire Records] Länkar till våra sociala medier Snapchat: Simmeboii och Djdoge Instagram: Douglasco2 och Simonfalkehren Twitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] Vi ses nästa vecka!

 • 4. Hur det känns att fylla 20

  21/01/2018 Duração: 46min

  I veckans podcast pratar vi om Douglas första dag som 20, vår senaste skräckupplevelse samt några fler nervkittlande berättelser. Musiken som vi använder i vår podc...I veckans podcast pratar vi om Douglas första dag som 20, vår senaste skräckupplevelse samt några fler nervkittlande berättelser.Musiken som vi använder i vår podcast:neutral. - Turn It Around [BonFire Records]Julian Gray - NavigateLänkar till våra sociala medierSnapchat: Simmeboii och DjdogeInstagram: Douglasco2 och SimonfalkehrenTwitter: @djdoge och @simonfalkehren MAIL: [email protected] ses nästa vecka!En podcast från Douglas & Simon

 • 3. Missar mitt studentflak

  14/01/2018 Duração: 44min

  I denna podcast hälsar Simon på uppe i Leksand och ni får höra hur han missade sitt...

 • 2. Jag höll på att bli av med fingret

  07/01/2018 Duração: 45min

  I denna podcast pratar vi om hur Douglas höll på att skära av sitt finger, lite om våra nyår...

 • 1. Början på någonting litet

  31/12/2017 Duração: 45min

  I vår första podcast pratar vi om vårt senaste besök på max, om vad som händer bakom kulisserna i Douglas youtube-liv plus lite julklappsöppning och nyårsprat...