Forsvaret I Virkeligheden

Informações:

Sinopse

Jasper Ritz vil igennem 4 podcastepisoder undersøge, hvordan det er at være officer i Forsvaret. Hvorfor skal man blive det? Hvad kan man bruge det til? Hvad indebærer det? Hvordan ser hverdagen ud som studerende og som færdiguddannet? Hvis du vil søge ind på Officers-uddannelsen, så kan du læse mere på blivofficer.dk. Der er frist d. 15. Marts 2018.

Episódios

 • 4. En gang Officer, altid leder

  22/12/2017 Duração: 16min

  Jasper tager uniformen af for en stund og møder Finn, der efter 22 år i Flyvevåbnet valgte at hoppe ud i det civile liv, blandt andet som leder i Mærsk, HR chef i Cowi, underviser og nu medejer af virksomheden PreCure.

 • 3. En Officer taler ud

  22/12/2017 Duração: 16min

  Jasper kommer tilbage og får fast grund under fødderne. I Hæren møder han Jonas, som er færdiguddannet linjeofficer, og som bl. a. har arbejdet i Jylland, Bornholm, Slagelse og Irak.

 • 2. En Officer in the making

  22/12/2017 Duração: 16min

  Jasper snakker med Patrick, Officer-studerende i Søværnet. Han er under uddannelse som taktisk officer og i gang med det sidste modul åp diplomuddannelsen, der hedder "Sømilitær Ledelse". Han har lige ønsket tjenestested (hvilket skib han vil sejle på) efter endt uddannelse.

 • 1. Skal Officer-drømmen blive virkelig?

  20/12/2017 Duração: 15min

  Jasper tager med til "Officer for en dag" i Flyvevåbnet og taler med Christian, som gerne vil søge ind. Vi hører hans overvejelser og tanker om uddannelsen. Hvad lokker? Hvad afskrækker?