Snedträff

Informações:

Sinopse

Podcast by Vasabladet Sport

Episódios

  • Snedträff 21

    03/08/2017 Duração: 42min

    I podd nummer 21 är Jona Nyström och Gustaf Westerholm först osäkra på om det är Snedträff 21 som pågår. Men sedan blir det analys av ABC/Strömsös cupmatch mot JBK och initierat snack om fotboll på både högre och lägre nivå. Piggt och somrigt, som det ska vara i Vasabladets sportpodd!

  • Snedträff 20

    08/06/2017 Duração: 47min

    Vasabladets sportpodd Snedträff kör jubileumsavsnitt. Vi firar med att introducera vår nya, oerhört härliga jingel och kör ett maffigt snack. Gustaf Westerholm ger en känga åt Veikkaus och berättar om sina bravader i Bromarv, men tvingas också erkänna sig besegrad av Jona Nyström i Snedträffs egna VM-tippning. Det blir även en redogörelse för duons seminarieresa till Stockholm, brainstorming om svettig vadslagning och en genomgång av regionens vassaste målskyttar på fotbollsplanerna.

  • Snedträff 19 – Saltkråkan eller hockey-VM?

    04/05/2017 Duração: 53min

    Snedträffs eget VM-avsnitt. Det snackas om allt från målkungar till Oskar Osalas tekningsprocent och någonstans smyger sig Båtsman in. Vi tippar även VM-medaljerna och vinnaren i skytteligan.

  • Snedträff 18

    21/04/2017 Duração: 41min

    Efter ett långt, långt uppehåll är Vasabladets sportpodd Snedträff tillbaka. Jona Nyström och Gustaf Westerholm har varit och sett fotboll i England och det är boll som gäller i podden också. Det blir Klopprent snack om den norska invasionen av Manchester och myten om Bagarinho. Både Premier League och Champions League ska avgöras och Snedträff har koll på vad som händer på upploppen.

  • Avsnitt 17 — Finländskt medaljregn i VM?

    23/02/2017 Duração: 40min

    Snedträff spekulerar i antalet finländska medaljer i Lahtis, ger dig vinnaren i fotbollsligan och sätter en "bergsäker" stryktipsrad.

  • Snedträff 16

    25/01/2017 Duração: 38min

    I årets första avsnitt av Vasabladets sportpodd Snedträff slår Jona Nyström och Gustaf Westerholm fast vem som blir årets idrottare i Finland 2017 – med andra ord hör du det här först! Det blir även snack om samba-Jürgen och streckstriden i FM-ligan i ishockey.

  • Snedträff 15

    21/12/2016 Duração: 37min

    Julen närmar sig, men i det femtonde avsnittet av Vasabladets sportpodd Snedträff blir det inte mycket bjällerklang. Men det blir i vanlig ordning svar på knepiga frågor. Till exempel: Vem har "måkat" mer – Hasse Backe eller Juha Sipilä? Vem är bättre på att tippa Champions League – Jona Nyström eller Gustaf Westerholm?

  • Snedträff 14

    30/11/2016 Duração: 36min

    Om Tim Sparv vore en hamburgare – hur skulle hamburgaren se ut? Hur har Keke uppfostrat Nico? Och vem av poddgubbarna Nyström och Westerholm är en skam för journalistkåren? Det fjortonde avsnittet av Vasabladets sportpodd Snedträff innehåller även en rejäl feltippning och pinsamt dåliga geografikunskaper!

  • Snedträff - Avsnitt 13

    10/11/2016 Duração: 49min

    Landslagspausen i ishockey är äntligen slut och Snedträff firar genom att snacka Sport. Efter det lyssnar Jona Nyström initierat när Gustaf Westerholm förklarar var landet ligger i formel 1-cirkusen och avslutningsvis blir det lite tankar kring VPS och lagbygget inför nästa säsong. Ja, det var avsnitt 13 av Vasabladets sportpodd i ett nötskal. Bara att trycka på play!

  • Snedträff 12

    19/10/2016 Duração: 51min

    Det tog ett tag, men nu har herrarna Nyström och Westerholm fått till det tolfte avsnittet av Vasabladets sportpodd Snedträff. Det blir skönsång – ja, faktiskt – och det blir analys av herrlandslaget i fotboll och förbundskapten Backe. Vi snackar också dramatisk avslutning i FM-ligan i fotboll och skickar i väg ett par hyllningar till Kopparön!

  • Snedträff - Avsnitt 11

    23/09/2016 Duração: 01h50s

    Det är mycket nu, konstaterar Jona Nyström och Gustaf Westerholm i det elfte avsnittet av Vasabladets sportpodd Snedträff. Sedan följer maffigt snack om fotbollshösten och livlig diskussion - och en sågning - gällande Sports säsongsstart. I slutet blir det dessutom - för första gången i Snedträffs historia - BONUSMATERIAL!

  • Snedträff Avsnitt 10 - Jubileumsavsnitt med Tim Sparv

    04/09/2016 Duração: 48min

    Vasabladets anrika sportpodd Snedträff är framme vid sitt tionde avsnitt och firar jubileum med en eminent gäst. Fotbollsproffset Tim Sparv kikar in och berättar om hur det är att vara skadad och missa VM-kvalstarten. Det blir också snack om Hasse Backe, Tims uppväxt i Oravais och akademiäventyret i Southampton. Vi hinner dessutom med att kalla honom dryg, fråga honom om fånigheter och diskutera framtida, gemensamma filmprojekt.

  • Snedträff Avsnitt 9

    26/08/2016 Duração: 01h11min

    Slutspurterna är i gång i distriktets fotbollsserier. Premier League startade med gasen i botten. Det finns något som heter Formel 1. I avsnitt 9 av Vasabladets sportpodd Snedträff finns det i vanlig ordning massvis att prata om och Gustaf Westerholm och Jona Nyström pratar i vanlig ordning massvis. Hur slutar gruppspelet i Champions League? Hur nära avancemang är Malax IF och Korsnäs FF? Och vilket är nejdens formstarkaste lag? Podden ger svaren!

  • Snedträff - Avsnitt 8

    12/08/2016 Duração: 50min

    Vasabladets sportpodd Snedträff är tillbaka! Jona Nyström och Gustaf Westerholm är taggade inför Premier League-premiären, men hinner också avhandla den bästa jamaicanska fotbollsimporten någonsin och eftersnacka Pitsiturneringen.

  • Snedträff Avsnitt 7

    02/08/2016 Duração: 01h11min

    Det blev lite paus, men nu är Vasabladets sportpodd Snedträff tillbaka med avsnitt nummer sju! Jona Nyström och Gustaf Westerholm diskuterar bland annat vadslagning med riktigt stora insatser. Nyström har gått och skakat hand på att han ska komma i form(!) och Westerholm vurmar för en spansk måltjuv. Lokalfotbollen avhandlas både på dam- och herrsidan och inspirerade av förra avsnittets gäst Erik Riska snackar vi Sport och Pitsiturnering! Avslutningsvis några mer eller mindre väl valda ord om OS i Rio.

  • Snedträff Avsnitt 6 - Med Erik Riska

    21/07/2016 Duração: 46min

    Snedträff kör sitt första avsnitt med en inbjuden gäst. Sports svärmorsdröm Erik Riska tar plats vid mikrofonen och berättar öppenhjärtligt om allt möjligt innan han ställer poddvärdarna mot väggen.

  • Snedträff Avsnitt 5

    15/07/2016 Duração: 01h04min

    I avsnitt nummer 5 av Vasabladets sportpodd Snedträff snackar vi lokalfotboll, lokalfotboll och åter lokalfotboll. Och det är kul!

  • Snedträff Avsnitt 4

    06/07/2016 Duração: 01h09min

    VBL-sportens podd Snedträff är tillbaka! Och vi kan lova att vårt fjärde avsnitt är vårt bästa hittills! Ljudkvalitén når nya höjder tack vare ny top of the line-utrustning och snacket är djupsinnigare än någonsin. Vi snackar lite tennis, vi tar avstamp i fotbollsincidenten i Kaskö för att kasta oss in i ett resonemang kring aggressioner och vad som driver och styr oss människor(trauma från ungdomstiden ingår), vi snackar VPS och nya stadion i Sandviken och så avrundar vi givetvis med lite EM. Maffigt, mysigt och meningsfullt!

  • Snedträff Avsnitt 3

    28/06/2016 Duração: 43min

    Efter en omtumlande helg med bland annat solbrännor, whiskystölder och livsfarliga fiskefärder i Grekland är det dags för avsnitt 3 av Snedträff. Storbritanniens och fram för allt Englands tunga dagar var ett så hett ämne i detta avsnitt att Nyström på allvar nu funderar på att gå i exil på Island.

  • Snedträff Avsnitt 2

    17/06/2016 Duração: 47min

    Vårt andra avsnitt. Vi går igenom delar av debuten och blickar framåt. Den stora frågan lyder: hur invecklat kan man förklara Brexit och dess eventuella följder för den engelska fotbollen.

página 1 de 2