Den Friska Wargen - Warg Och Frisk

Informações:

Sinopse

En podcast om livet och alla dess frågor av Ida Warg och Viktor Frisk.

Episódios

 • 75. Tankens kraft

  75. Tankens kraft

  19/11/2017 Duração: 37min

  Denna veckans podd pratar vi om veckan som varit. Vi går även in på djupet och pratar om meditation och hur man kan nå dit man vill genom bara tankens krafter. The Secret! Sen svävar vi iväg haha! Bra podd  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 74. Back to school

  74. Back to school

  12/11/2017 Duração: 42min

  Det vi pratar om den här veckan är vad som hänt i veckan. Samt våran skolgång. Viktor berättar om åren då han kände att han inte passade in i skolan och gick sin egen väg. I en liten stad är det ofta svårt och man inte hur man ska ibland handskas med kommentarer och allt vad folk säger. Men vi hjälper däremot er som lyssnar att höja er egen självkänsla och se till att man kan lyckas med precis vad man vill!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 73. #METOO part two

  73. #METOO part two

  05/11/2017 Duração: 33min

  Hur har Viktor haft det i Sri Lanka på sin surfresa, varför kommer han hem till en iskall lägenhet och hur taggad är egentligen Ida på sin dansshow med MTV, det får ni höra i veckans podd! Dessutom slår vi ett starkt slag för #METOO kampanjen och att man aldrig ska vika sig. Ett otroligt viktigt ämne som måste belysas.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 72. #METOO

  72. #METOO

  29/10/2017 Duração: 36min

  Denna veckan poddar vi från 2 olika håll då Viktor är på Sri Lanka och surfar ovh Ida är kvar i kalla Sverige. VI pratar om #metoo och våra erfarenheter. Så viktigt initiativ som vi verkligen tycker alla borde lyfta. Hoppas ni gillar podden! Puss, Ida och Viktor.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 72. Döden

  72. Döden

  22/10/2017 Duração: 33min

  Vi pratar om en sak som många tycker är rätt jobbig att prata om nämligen döden. Men ibland måste man kunna fejsa sina egna känslor och även prata om det som är jobbigt! Fast däremot är avsnittet väldigt roligt ocksånär Ida kommer in och pratar om sina grannar haha! Ett helt klart intressant avsnitt.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 71. Meningen med livet

  71. Meningen med livet

  16/10/2017 Duração: 41min

  I veckans podd avsnitt pratar vi om vad meningen egentligen är med livet. Varför går vi upp varje dag och skapar oss ett liv? Vilka förutsättningar utgår man ifrån och hur har vi gjort för att kunna maximera våra liv och fortfarande kunna njuta. Eller kan man ens njuta av det livet vi lever i och med stressen och att ständigt vara överallt på tusen ställen. Att bygga ett kreativt spännande liv för någon annan. Vad är det egentligen? Och kommer man ihåg sina minnen lika bra även fast man utgår ifrån en kameralins?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 70. Kroppskomplex och mer musik

  70. Kroppskomplex och mer musik

  08/10/2017 Duração: 32min

  I veckans avsnitt pratar vi om Idas nya musik och att det är mer på gång. Vi pratar även om kroppskomplex och att det hänger ihop med mycket som varit jobbiga i våra liv. Ett extremt viktigt avsnitt! Kram Ida & Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 69. Idas låt och övernaturligheter

  69. Idas låt och övernaturligheter

  01/10/2017 Duração: 52min

  Äntligen en ny podd! Vi pratar om allt och inget, Idas nya låt som är så jävla bra! Samt vad som hänt under veckan och övernaturligheter.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 68. Singel!

  68. Singel!

  24/09/2017 Duração: 36min

  I veckans podd pratar vi om vad som hänt i veckan! Ida berättar om sin nya singel som faktiskt släpps idag. Gå in och kolla på Spotify och sök på Ida Warg - Set sails I slutet får ni även höra en sant eller falskt där vi drar sanna eller falska påståenden om varann

 • 67. Face:a sina rädslor!

  67. Face:a sina rädslor!

  17/09/2017 Duração: 40min

  Hej! Denna veckans podd handlar om att man ska våga face:a sina rädslor och hur man gör det! Lyssna på Idas renoverings kaos och hur man kan få livet att förändras och förbättras i olika steg!

 • 66. Vi är tillbaka!

  66. Vi är tillbaka!

  10/09/2017 Duração: 41min

  Veckans podd! Vi är tillbaka Ida Warg & Viktor Frisk! Vi berättar om våran sommar, tar upp allt runt turnen, Idas sommarsemester runt om i Sverige med pärlan! Vi ger våra följare höstpepp och hur vi tycker att dom ska leva i höst och hitta sin egen höstinspiration. Näthat och politik är något vi avslutar med, men kör igång podden nu så blir det kanon!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 65. Vårt sista avsnitt innan sommaren

  65. Vårt sista avsnitt innan sommaren

  25/06/2017 Duração: 22min

  Hej vänner! Här kommer sista avsnittet innan vi går på ett väldigt välbehövligt sommarlov. Hoppas att ni fortsätter lyssna till hösten igen. Vi önskar er en magisk sommar! Kramar, Ida & Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 64. Sexavsnittet med tjejerna från Alla Våra Ligg

  64. Sexavsnittet med tjejerna från Alla Våra Ligg

  18/06/2017 Duração: 30min

  Hej vänner! Idag kommer ett mycket speciellt avsnitt då vi har Anna och Amanda från succepodden Alla Våra Ligg på besök. Vi ställer massa frågor om sex som ni skickat in och de handlar om allt från onani, kärlek, sexleksaker, relationer, sexställningar mm. Ni får inte missa veckans avsnitt och glöm inte lyssna på podden Alla Våra Ligg. Hoppas ni gillar avsnittet! Puss, Ida & Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 63. Samtal

  63. Samtal

  11/06/2017 Duração: 32min

  Hej älsklingar! Här kommer ett nytt avsnitt av podden som innehåller ett helt vanligt telefonsamtal mellan oss. Ni får lite uppdatering om våra liv och Viktor berättar om hans lilla pinsamma tal till drottning Silvia. Haha. Hoppas ni gillar podden. Puss & kram, Ida & Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 62. Frågepodden

  62. Frågepodden

  04/06/2017 Duração: 39min

  Hej älsklingar! Denna veckan kommer ett helt avsnitt där vi svarar på era frågor ni skickat in till oss. Vi pratar om allt från morgontrötthet till instagram, gymnasieval, självskadebeteende och kroppshets. Har ni frågor så skicka dem till [email protected] Hoppas ni gillar podden! Älskar er! Puss, I  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 61. Tantrasex och sommarplaner

  61. Tantrasex och sommarplaner

  28/05/2017 Duração: 41min

  Hej älsklingar! Äntligen kommer ett nytt avsnitt upp och vi ber så mycket om ursäkt för förra veckans uteblivna avsnitt. Vi hade lite teknikstrul och tappade bort ett avsnitt i cyberspace. I dagsen avsnitt pratar vi om sommarlanerna, tantrasex och öppna relationer. Hoppas ni gillar det! Puss, Ida och Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 60. Motivation och glädje i livet

  60. Motivation och glädje i livet

  14/05/2017 Duração: 35min

  Hej älsklingar! I dagens avsnitt så är jag och Viktor under tidspress men shit vad vi snackar på och håller glad stämning. Vi båda är inne i ett bra flow i livet och vi pratar lite om hur man hittar motivationen och glädjet i livet och hur viktigt det är att sätta mål. En energisk podd som vi hoppas att ni kommer gilla. Puss, Ida & Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 59. Träning-, LA- och alkoholsnack med världens bästa Oskar

  59. Träning-, LA- och alkoholsnack med världens bästa Oskar

  07/05/2017 Duração: 39min

  Hej vänner! Idag kommer här ett riktigt härligt avsnitt då vi bjöd in Viktors kära vän Oskar Niklasson att snacka med oss. Vi brukar ju alltid snacka om Oskar så lika bra att bjuda in honom. Vi glömde flera gånger i podden bort att vi poddade då vi hade så trevligt. Vi pratar om allt mellan träning, muskivideos, LA och alkohol. Hoppas ni gillar avsnittet och säg gärna till om ni vill att vi bjuder in Oskar igen :) Puss, Ida och Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 58. Hur du blir en stjärna på sociala medier

  58. Hur du blir en stjärna på sociala medier

  30/04/2017 Duração: 46min

  Hej älsklingar! Hoppas ni mår bra och är taggade på ett nytt avsnitt av podden där vi snackar och sociala medier. Hur framstår vi i sociala medier? Hur gör man för att undvika negativ energi och hur lyckas man med sociala medier? Hoppas ni gillar avsnittet! Puss, Ida och Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 57. Jag spydde 20 gånger!

  57. Jag spydde 20 gånger!

  23/04/2017 Duração: 38min

  Hej vänner och välkomna tillbaka! Vi tog lite påskledigt förra veckan som ni kanske märkte men nu är vi tillbaka med ny energi. Dagens avsnitt handlar om att bryta mönster. Vilka ovanor har jag och Viktor och hur gör vi för att bryt dem? Hoppas ni gillar dagens avsnitt och glöm inte följa oss på instagram: denfriskawargenpodd Puss och Kram, Ida och Viktor  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

página 1 de 4