Podcast Brez Izgovora Podcast.si

Informações:

Sinopse

Vse o tistih stvareh, ki oblikujejo vao prihodnost

Episódios

  • 009 – Nastavitve so v glavi

    27/05/2019 Duração: 31min

    . V deveti številki podcasta BREZ IZGOVORA “Nastavitve so v glavi” lahko slišite: kake nastavitve nosimo v glavi; kaj to pomeni in kaj je pomembno; in še in še in še … Več na spletni strani www.brez-izgovora.si ———- KONTAKT ———- Na podcast se lahko naročite s pomočjo RSS in s pomočjo iTunes-a The post 009 – Nastavitve so v glavi appeared first on Podcast.si.

  • 008 – Ne smem pustiti stvari narejene samo na pol

    20/05/2019 Duração: 18min

    . V osmi številki podcasta BREZ IZGOVORA “Ne smem pustiti stvari narejene samo na pol” lahko slišite: kaj je novega; kaj so moji cilji; kako mislim to splejati; keto; kaj se bo delalo na podcastu od sedaj naprej. Več na spletni strani www.brez-izgovora.si ———- KONTAKT ———- Na podcast se lahko naročite s pomočjo RSS in s pomočjo iTunes-a The post 008 – Ne smem pustiti stvari narejene samo na pol appeared first on Podcast.si.

  • 007 – Kako si pomagati pri hujšanju s tehniko EFT

    04/03/2014 Duração: 47min

    V sedmi številki podcasta BREZ IZGOVORA “kako si pomagati pri hujšanju s tehniko EFT” lahko slišite: kaj je tehnika EFT; kakšne so prednosti EFT tehnike, ko govorimo o hujšanju; zakaj uporabljati tehniko EFT za hujšanje; kako deluje tehnika EFT pri hujšanju; kako začeti s tehniko EFT; kako delati nadaljne korake s tapkanjem; Več na spletni strani www.brez-izgovora.si ———-… Read More » The post 007 – Kako si pomagati pri hujšanju s tehniko EFT appeared first on Podcast.si.

  • 006 – Kako shujšati brez hujšanja

    04/02/2014 Duração: 42min

    V peti številki podcasta BREZ IZGOVORA “Cilji pri hujšanju” lahko slišite: polom pri hujšanju; kaj sem vse mislil in kaj me je postavilo na realna tla; kaj je potrebno narediti, ko pride do impulza, ki vas spravi v fazo nekontroliranega prehranjevanja; šest načinov kako shujšati ne da bi se pri tem sploh trudili hujšati; in še in še… Read More » The post 006 – Kako shujšati brez hujšanja appeared first on Podcast.si.

  • 005 – Cilji pri hujšanju

    27/01/2014 Duração: 40min

    V peti številki podcasta BREZ IZGOVORA “Cilji pri hujšanju” lahko slišite: napredek pri hujšanju; eksperiment kako na hitro shujšati iz 111,3 kg na 109,4 kg; kaj narediti, ko teža pade za nekaj procentov; nadaljni koraki, ki so pred mano; V nadaljevanju podcasta pa lahko slišite še kako se pravilno nastavi cilje pri hujšanju … no, bolje, kaj je… Read More » The post 005 – Cilji pri hujšanju appeared first on Podcast.si.

  • 004 – 40 razlogov zakaj shujšati

    20/01/2014 Duração: 58min

    V četrti številki podcasta BREZ IZGOVORA “40 razlogov zakaj shujšati” lahko slišite: eksperiment okoli hujšanja v kobinaciji z NEgibanjem; človek je jedel v verigi hitre prehrane in shujšal …. hmm; 40 razlogov zakaj shujšati in milijon razlogov zakaj ne shujšati … saj veste kako to gre; Poslušajte tole številko podcasta o hrani, ki ga snemam skupaj z mojo… Read More » The post 004 – 40 razlogov zakaj shujšati appeared first on Podcast.si.

  • 003 – Hujšanje, krize in kako jih prebroditi

    14/01/2014 Duração: 30min

    V tretji številki podcasta Brez Izgovora lahko slišite: kriza pri hujšanju dan 1; kriza pri hujšanju dan 2; kriza pri hujšanju dan 3; kriza pri hujšanju dan 4; zakaj se dogajajo krize; kaj so sprožilci; stare navade; kaj lahko naredite, da se dobro znajdete, ko vas doleti kriza pri hujšanju. Več na spletni strani www.brez-izgovora.si ———- KONTAKT ———-… Read More » The post 003 – Hujšanje, krize in kako jih prebroditi appeared first on Podcast.si.

  • 002 – Tehnološke igračke za motivacijo

    06/01/2014 Duração: 45min

    V drugi številki podcasta Brez Izgovora lahko slišite: Aplikacija za vaš pameten telefon Runkeeper: kako deluje; merjenje hoje; merjenje teka;določanje ciljev; Aplikacija za vaš pameten telefon myfitnesspal: vnos kalorij zaužite hrane; vnos kalorij vadba; myfitnesspal kot socialno omrežje; Tehtnica Withings in ostale tehtnice: katero tehtnico je dobro imeti; katere parametre je dobro, da tehtnica meri; zakaj je dobro… Read More » The post 002 – Tehnološke igračke za motivacijo appeared first on Podcast.si.

  • 001 – Nov začetek

    05/01/2014 Duração: 20min

    V prvi številko podcasta BREZ IZGOVORA lahko slišite: hja, izgleda kot novoletna zaobljuba … hujšanje … saj veste; hujšanje, motivacija, hujšanje, motivacija; pomembnost psihološkega dela hujšanja; moja zgodba: 85 kg, 90 kg, 100 kg, 119 kg in 132 kg; kaj sta povedala dva zdravnika; namen podcasta; Kako uspešno izpolniti novoletne zaobljube? Opremite se s tehnološkimi igračkami za merjenje… Read More » The post 001 – Nov začetek appeared first on Podcast.si.

  • 028 – Podcast Brez izgovora

    27/08/2013 Duração: 07min

    Pozdravljeni. V osemindvajseti številki podcasta Brez izgovora lahko slišite več o tapkanju EFT in temu, da je potrebno pri tapkanju biti kar se da specifični. Zvočni posnetki, ki jih lahko slišite v tem podcastu, so komentarji k prispevkom na spletni strani www.brez-izgovora.si The post 028 – Podcast Brez izgovora appeared first on Podcast.si.