25 Tusen Dagar

Informações:

Sinopse

En människa lever i genomsnitt 25 tusen dagar. Vänta what hur sjukt? Vi har bestämt oss för att inte hamna i sitsen där vi berättar för våra barnbarn om vad vi önskar att vi hade gjort i livet, istället ska vi sitta där i gungstolen och berätta om alla roliga och kanske för sjuka saker som vi har gjort. Följ med oss när vi helt ofiltrerat pratar om allt i livet och bland annat ska göra sjuka och ibland väldigt känsloladdade utmaningar för att maximera ALLA våra, förhoppningsvis, 25 tusen dagar.

Episódios

 • 7. Skitsnack och porr

  7. Skitsnack och porr

  09/01/2017 Duração: 35min

  I veckans avsnitt diskuteras det mycket om självsäkerhet och våra erfarenheter kring pornografi. Varför ska man anpassa sig efter andra och vara någon man inte är när man istället kan peka finger och gå.

 • 6. Raketen i nyllet- välkommen 2017

  6. Raketen i nyllet- välkommen 2017

  02/01/2017 Duração: 31min

  Livet är skört och kan avslutas när som helst, och just detta var en av tjejerna nära att uppleva på nyårsafton. I veckans avsnitt går vi igenom vad som egentligen hände och hur man känner efter något sådant har hänt. Vi ger även ut våra tio bästa tips för att starta 2017 på bästa sätt.

 • 5. Att bli dumpad

  5. Att bli dumpad

  25/12/2016 Duração: 49min

  I veckans väldigt personliga avsnitt pratar vi om varför jorden inte går under när du blir dumpad och hur du ska hantera det när det väl händer. Alla blir vi sårade i livet och hur man än försöker går det inte att undgå. Vem har blivit dumpad mitt på T centralen och vem via telefon? Och hur har det egentligen gått med Pernillas känslosamma utmaning från förrförra veckan?

 • 4. Skit i Stefan Löfven

  4. Skit i Stefan Löfven

  18/12/2016 Duração: 49min

  I veckans avsnitt får Pernilla straffshots för att hon inte klarat av förra veckans utmaning (varning för spyor). Hur var det egentligen att vara totalt ärlig i en vecka och varför ska man skita i Stefan Löfven? Vi pratar även om viktigare saker så som att bry sig om sina medmänniskor.