De Flessenfabriek (radio Mol)

Informações:

Sinopse

De crew van de flessenfabriek spitst de oren, zet de speurneus op en verzamelt voor u elke week alle nieuws uit de Molse regio. Of het nu politieke, culturele, economische of sportieve items zijn. Redenen genoeg dus om ons iedere zondag te vergezellen via 105.2fm of www.radiomol.be.

Episódios

 • 7 mei - Katrin Dekoninck over Klein tegen Kanker

  7 mei - Katrin Dekoninck over Klein tegen Kanker

  16/05/2017 Duração: 06min

  Katrin Dekoninck is freelance kunstenares. Op 10 en 11 juni organiseert ze samen met Rotary Mol en Kom op tegen kanker een leuke actie: KLEI TEGEN KANKER. Het is een workshop waar mensen een handgevormd schaaltje boetseren in klei. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen kanker in Mol.

 • 14 mei - nieuwe bistro de Pro-Portie

  14 mei - nieuwe bistro de Pro-Portie

  14/05/2017 Duração: 02min

  De Pro-Portie: Seppe Verhoeven en Kristof Geboers openden op 5 mei in Retie een nieuwe bistro met een wel erg origineel concept. De jonge ondernemers serveren namelijk enkel kleine porties. Wie op restaurant maar niet kan kiezen van de menukaart, komt hier dus ruimschoots aan zijn trekken, want je kan gewoonweg alles proeven.

 • 14 mei - Bo en Emily van ‘Mijn pop-uprestaurant 2017 achter het fornuis van Bistro Apollon

  14 mei - Bo en Emily van ‘Mijn pop-uprestaurant 2017' achter het fornuis van Bistro Apollon

  14/05/2017 Duração: 02min

  Bo en Emily van ‘Mijn pop-uprestaurant 2017’ kruipen samen weer achter het fornuis. Van woensdagmiddag 17 mei tot vrijdagavond 19 mei serveren zij een speciaal samengesteld menu ter gelegenheid van de opening van Bistro Apollon.

 • 14 mei - Stijn Ruymaeckers massert

  14 mei - Stijn Ruymaeckers massert

  14/05/2017 Duração: 02min

  Stijn Masseert: Wil je eens even volledig ontspannen? Stijn Ruymaeckers vergast iedereen op een relax (hotstone)massage, maar ook sportlui kunnen hun spieren bij hem onder handen laten nemen. Sinds 7 mei kan je terecht in zijn nieuwe praktijk.

 • 30 apr - Walter Slaedts over Mol Metten

  30 apr - Walter Slaedts over Mol Metten

  01/05/2017 Duração: 05min

  Mol Metten op 21 mei: Een aaneenschakeling van markten (bloemen- en plantenmarkt, automarkt, rommelmarkt, multiculturele markt, dierenmarkt en boerenmarkt doorheen het Centrum van Mol. Tijdens het Bierfestival (20 en 21 mei) kan je proeven van streekgebonden biertjes. Organisator Walter Slaedts geeft uitleg en vraagt nog wat helpende handen!

 • 23 apr - Jasper en Wouter over hun bachelorproef als studenten L.O.

  23 apr - Jasper en Wouter over hun bachelorproef als studenten L.O.

  23/04/2017 Duração: 05min

  Jasper en Wouter zijn beide derdejaars studenten L.O. Hun bachelorproef speelde zich af in de scholengemeenschappen van Mol. Twee erg geëngageerde aspirant-leerkrachten die het nog ver zullen schoppen!

 • 23 apr - voorzitter Igor Geubbelmans over het Harmonieorkest Rauw

  23 apr - voorzitter Igor Geubbelmans over het Harmonieorkest Rauw

  23/04/2017 Duração: 06min

  Het college van burgemeester en schepenen besliste in de zitting van 19 april over de verdeling van de subsidies voor cultuurverenigingen. Dit jaar gaat het om een totaalbedrag van 33.000 euro. 86 verenigingen dienden een geldig subsidiedossier in, waaronder Harmonieorkest Rauw. voorzitter Igor Geubbelmans geeft wat tekst en uitleg

 • 23 apr - Crowdfunding voor de Desselse club BMX 2000

  23 apr - Crowdfunding voor de Desselse club BMX 2000

  23/04/2017 Duração: 06min

  Het vernieuwde BMX-circuit in Dessel voldoet aan alle strenge UCI-normen, maar vooral de strenge veiligheidsvoorzieningen namen een onverwachte grote hap uit het budget van BMX 2000. Daarom lanceert voorzitter Frank Smets een oproep. Via crowdfunding wil de Desselse club weer financieel gezond worden.

 • 02 apr - Daydream festival

  02 apr - Daydream festival

  02/04/2017 Duração: 05min

  Daydream is een van de weinige grote festivals die zo vroeg in het festival seizoen plaatsvindt. Dit jaar is dat op vrijdag 7- en zaterdag 8 april op het Festivalpark in Lommel (net over de grens bij Eindhoven). We belden met Yannick Stoop en hadden het met hem over het festival, de line-up en de Daydream Express: met de trein tot vlak voor de ingang...

 • 02 apr - Opening van het Toeristisch Seizoen aan het Zilvermeer

  02 apr - Opening van het Toeristisch Seizoen aan het Zilvermeer

  02/04/2017 Duração: 04min

  Dit weekend werd het Toeristisch Seizoen geopend aan het Zilvermeer. Gelijktijdig konden dagjestoeristen genieten van de Open Havendagen. Havenmeester Steven Boonen gaf een woordje uitleg.

 • 02 apr - Jean Burtin van GamMol over Make a Wish in Gambia

  02 apr - Jean Burtin van GamMol over Make a Wish in Gambia

  02/04/2017 Duração: 05min

  Medewerkers van GamMol hebben vorige zaterdag een container ingeladen met materialen voor de watermodule die ze voor de 14-jarige Younas bouwen in Gambia. Hij herstelt van een levensbedreigende ziekte. Via ‘Make A Wish’ mocht hij een wens doen. Hij wou andere mensen gelukkig maken in plaats van zichzelf. De waterput in Gambia was een perfect initiatief. Meer uitleg door Jean Burtin van GamMol.

 • 26 mar - Emily na de sluiting van Het Vijfde Element

  26 mar - Emily na de sluiting van Het Vijfde Element

  26/03/2017 Duração: 05min

  De kijker heeft beslist in Mijn Pop-uprestaurant: 'Het Vijfde Element' van Mollenaars Bo en Emily moest sluiten. is er nog leven na Popup? Openen ze samen een restaurant? We belden Emily en vroegen het haar gewoon zelf.

 • 26 mar - Bezoek van prinses Astrid aan het SCK

  26 mar - Bezoek van prinses Astrid aan het SCK

  26/03/2017 Duração: 04min

  Op 23 maart bracht prinses Astrid een bezoek aan het Molse studiecentrum voor Kernenergie SCK. Daar is één van de krachtigste onderzoeksreactoren ter wereld, de BR2, heropgestart na een renovatie van 16 maanden. In de reactor worden medische radio-isotopen geproduceerd, voor de behandeling van kanker. We spraken met professor Sarah Baatout, verantwoordelijk voor de afdeling radiobiologie van het SCK-CEN.

 • 19 mar - De Romeo’s over hun nieuwe film H.I.T.

  19 mar - De Romeo’s over hun nieuwe film H.I.T.

  19/03/2017 Duração: 05min

  In deze leuke prent moeten de drie Romeo's de Vlaamse showbizz van de ondergang redden. Er wordt natuurlijk heel wat afgezongen in deze muzikale komedie. De hoofdrolspelers nemen zichzelf niet al te serieus!

 • 19 mar - Tom Boonen-tentoonstelling bij schoenhandel Jos Daems

  19 mar - Tom Boonen-tentoonstelling bij schoenhandel Jos Daems

  19/03/2017 Duração: 05min

  Een aantal prachtige gewonnen kunstwerken, originele truien, schilderijen en vele foto's op drie tv schermen zijn er te bewonderen. Tot 30 april is de tentoonstelling dagelijks van maandag tot zaterdag te bezichtigen in de Voogdijstraat.

 • 19 mar - Mien Smeyers: loopbaan- en outplacementcoach bij Galilei Randstad Mol

  19 mar - Mien Smeyers: loopbaan- en outplacementcoach bij Galilei Randstad Mol

  19/03/2017 Duração: 08min

  Over de loopbaancheque, een initiatief vd Vlaamse overheid voor werknemers en zelfstandigen. Een initiatief dat al 10 jaar oud is maar erg actueel, omdat mensen langer moeten werken en hun loopbaan zelf in handen willen nemen. Wat en voor wie is ‘loopbaanbegeleiding’.

 • Radio Mol steunt Het Vijfde Element

  Radio Mol steunt 'Het Vijfde Element'

  17/03/2017 Duração: 02min

  Bo en Emily uit Mol runnen Het Vijfde Element. Het pop-up restaurant waarmee ze de strijd aanbinden tegen hun gastronomische rivalen. Helaas kijken Bo en Emily tegen een nominatie aan. Alle hulp is dus welkom! Deel of like hun Facebookpagina. Stemmen kan ook door een sms te sturen naar 6677 met de boodschap: ‘Het vijfde element’. Je kan ook stemmen via de website van VTM of de VTM-app.

 • 12 mar - Mangerie Mol-Wezel werkt met waterstoftechnologie

  12 mar - Mangerie Mol-Wezel werkt met waterstoftechnologie

  12/03/2017 Duração: 02min

  Mangerie Weselo in Mol-Wezel heeft als eerste horecazaak in het land een installatie geplaatst die zo goed als volledig de stroombehoefte dekt en werkt op waterstoftechnologie. Met dank aan TV Mol.

 • 12 mar - Mijn pop-up restaurant (VTM): Emily Vandeperre

  12 mar - Mijn pop-up restaurant (VTM): Emily Vandeperre

  12/03/2017 Duração: 04min

  Bo Stevens en Emily Vandeperre uit Mol kennen elkaar ondertussen 6 jaar. Hun grote droom is om een eigen restaurant te openen en ook al zijn ze geen liefdeskoppel, toch willen ze dit het liefst samen doen. Emily vertelt over hun pop-upconcept, dat gebaseerd is rond vijf groenten, recht van het Vlaamse veld.

 • 6 mar - Stichter en regisseur Kris Luyckx vertelt over Ootello, de toneelvereniging in Ezaart

  6 mar - Stichter en regisseur Kris Luyckx vertelt over Ootello, de toneelvereniging in Ezaart

  06/03/2017 Duração: 08min

  6 mar - Stichter en regisseur Kris Luyckx vertelt over Ootello, de toneelvereniging in Ezaart by De Flessenfabriek (Radio Mol)

página 1 de 2