Skattesagen På Radio24syv

Informações:

Sinopse

Uhellige alliancer mellem medier og politikere og deres særlige rådgivere. Topembedsmænds mulige indblanding i politisk arbejde. Rygter om statsministerkandidatens intime privatliv. Skattesagskommissionen rummer ingredienserne til politisk spændingsroman.

Episódios

 • Advokatundersøgelse af Peter Loft og Erling Andersen

  04/11/2014 Duração: 05min

  Der skal indledes en advokatundersøgelse af tidligere departementchef Peter Loft og tidligere skattedirektør i Skat København Erling Andersen. Det besluttede regeringen efter at Skattesagskommisionen kom med sin rapport. Jørgen Albæk Jensen, professor i offentlig ret ved Aarhus Universitet, fortæller om, hvad en sådan advokatundersøgelse kan, som Skattekommisionen ikke har kunne.

 • Klaus Balle er skuffet over skattekommisionen

  04/11/2014 Duração: 08min

  Skattesagskommisionen har kuglegravet forløbet i Helle Thorning Schmidt og Stephen Kinnocks skattesag i over to år. Nu er kommisionens rapport kommet ud, og der kan nu sættes punktum. En af dem, der har fulgt sagen tæt er pensionist og skattesagsinteresseret Klaus Balle. Han fortæller her om sin oplevelse med sagens afslutning.

 • Skattesagskommisionens beretning

  03/11/2014 Duração: 22min

  I dag afleverede Skattesagskommisionen deres endegyldige beretning til justitsminister Mette Frederiksen. Vi giver her en gennemgang.

 • Skattesagen er undersøgt

  03/11/2014 Duração: 10min

  Var der tale om magtmisbrug og læk fra VK's side mod Helle Thorning? Rapporten viser at der var tale om en læk, men ikke hvem der stod bag.

 • Tidligere departementschef Peter Loft

  03/11/2014 Duração: 11min

  Skattesagskommisionen afleverer senere i dag sin endegyldige beretning om skattesagen til justitsminister Mette Frederiksen og den vil indeholde omfattende kritik af Skatteministeriets hjemsendte departementschef Peter Loft.

 • Konservativ fastholder kritik af Skattesagskommisionen

  03/11/2014 Duração: 04min

  Flere års arbejde med afhøringer og granskninger af dokumenter til en samlet pris á 25 millioner kroner. Det er hvad Skattesagskommisionens arbejde har kostet. Kommisionen har været alt for dyr og har kun handlet om at få Venstremænd i fedtefadet, mener Brian Mikkelsen.

 • Skattesagen slutter IKKE her...

  03/11/2014 Duração: 06min

  I dag sker det, efter flere års arbejde afleverer Skattesagskommisionen i dag deres 1.700 sider ange rapport til justitsminister Mette Frederiksen. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Hans Engell, mener dog ikke at sagen stopper her.

 • Advokat og bisidder for daværende skatteminister

  03/11/2014 Duração: 07min

  Daværende skatteminister Troels Lund Poulsen frikendes, men skattesagskomissionen tror ikke på hans vidneforklaring om, hvor lidt han interesserede sig for sagen. Troels Lund Poulsens advokat og bisidder forklarer.

 • Skattesagskommisionen afleverer i dag sin rapport

  03/11/2014 Duração: 07min

  Skattesagskommisionen afleverer senere i dag sin endegyldige beretning til justitsminister Mette Frederiksen, hvor de retter kritik mod tidligere departementschef Peter Loft. Jesper Termansen forklarer kritikken.

 • Et mystisk anonymt brev

  07/10/2013 Duração: 03min

  Et mystisk anonymt brev, der måske kan kaste lys over om en tidligere Venstre-minister begik magtmisbrug i sagen om Helle Thorning-Schmidts mands skatteforhold, er igen i dag i fokus. Indholdet af brevet har indtil nu været holdt hemmeligt, men i dag afgør Skattesagskommissionen om brevet skal vises til vidnerne i sagen. Og der er to punkter, som kommissionen skal tage stilling til, forklarer journalist på Berlingske, Lars Nørgaard Pedersen

 • Første dag af de ekstra afhøringer slut, hør resultaterne.

  20/08/2013 Duração: 05min

  Skattesagskommissionen er stadig ikke færdig med Helle Thorning Schmidt og Steven Kinnocks skattesag. I eftermiddag var blandt andre skattedirektør Lisbeth Rasmussen i vidneskranken. Hør her, hvad det var der kom frem i løbet af dagen.

 • Ekstra afhøringer i Skattesagskommissionen starter i dag

  20/08/2013 Duração: 04min

  Vi har endnu ikke hørt det sidste i statsminister Helle Thorning Schmidts skattesag. I dag skydes ottes dages ekstra afhøringer i skattesagskommissionen i gang. Her skal både tidligere skatteminister, Troels Lund Poulsen, hans tidligere spindoktor, Peter Arnfeldt og direktør i SKAT København, Erling Andersen, afhøres endnu engang. Lyt med her, og hør, hvad det er kommissionen mangler svar på.

 • Peter Loft afhørt for anden gang

  13/05/2013 Duração: 07min

  En departementschef klemt mellem en meget nysgerrig minister, som ikke fattede, hvordan SKAL Københavns folk kunne nå frem til at frikende hans største politiske modstander rent skattemæssigt - og nogle temmelig nidkære stivstikkere af nogle embedsmænd, som var komplet politisk tonedøve. Det var den fremstilling, som tidligere departementschef Peter Loft fra Skatteministeriet i dag gav, anden gang han er afhørt i skattesagen. Jesper Termansen, som er Politisk redaktør på Radio24syv, var til stede under dagens afhøring.

 • Lars Løkke Rasmussen

  19/04/2013 Duração: 06min

  Lars Løkke Rasmussen, ville intet have med Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnocks skattesag at gøre. Sådan lød det i hvert fald i dag, da den tidligere Statsminister vidnede. Men hvorfor har han så tidligere ytret sig om sagen med Troels Lund Poulsen? Politisk redaktør på Radio24syv Jesper Termansen fortæller.

 • Noa Redington

  17/04/2013 Duração: 05min

  Afhøringerne i Skattesagen fortsatte i dag og med endnu en af de mere opsigtsvækkende i vidneskranken. Det var nemlig Helle Thorning-Schmidts særlige rådgiver Noa Redington, der skulle fortælle. Med også i dag var der hukommelsestab at spore i vidneskranken. Jesper Termansen som er politisk redaktør på Radio24syv, kommer her med sin analyse af dagens hændelser.

 • Skattesagsmail: Hans Engell

  11/04/2013 Duração: 07min

  En privat mail sætter spørgsmålstegn ved, om flere Venstre-politikere nu også var helt ligeglade med Helle Thorning Schmidt og hendes mand Stephen Kinnocks skattesag, som de har sagt. Hans Engell, politisk kommentator, har fulgt sagen tæt og giver her sin analyse:

 • Skattesagsmail: Roger Buch

  11/04/2013 Duração: 05min

  Tidligere skatteminister, Troels Lund Poulsen, var mere interesseret i Helle Thorning Schmidt og Stephen Kinnocks, end han tidligere har givet udtryk for. Det viser en mail, som omverden har fået kendskab til i dag. Og hvor meget mailen belaster Troels lund, det udtaler Roger Buch, Forskningschef ved Danmarks medie- og Journalisthøjskole, sig om her:

 • Skattesags-mails: Jesper Termansen

  11/04/2013 Duração: 08min

  En privat mail sætter spørgsmålstegn ved, om flere Venstre-politikere nu også var helt ligeglade med Helle Thorning Schmidt og hendes mand Stephen Kinnocks skatte-sag, som de har sagt. Vi får her en analyse fra vores politiske redaktør, Jesper Termansen.

 • Troels Lund Poulsen

  05/04/2013 Duração: 07min

  "Jeg har ikke nogen drøftelser med nogen - jeg bliver orienteret, men jeg drøfter den ikke - jeg ved ikke, hvad der er op og ned" sådan lød det i efteråret fra tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen, da han blev afhørt i skattesagen. Men nu kan han måske komme til at sige det igen - for flere eksperter mener, at Lund Poulsens forklaringer er blevet undsagt i en grad der rokker ved troværdigheden.

 • Peter Loft

  04/04/2013 Duração: 06min

  Var departemenschef Peter Loft en lydig embedsmand der sagde "javel hr. minister" eller agerede han på egen hånd i forbindelse med skattesagen mod statsminister Helle Thorning Schmidts mand? Og maner hans selv, at hans overtrådte grænsen for hvor meget man må blande sig i en konkret skattesag som embedsmand. De spørgsmål svarer Jesper Thermansen, Politisk redaktør på Radio24syv på.

página 1 de 5