Film&fotball

Informações:

Sinopse

Podcast by Mer Film

Episódios

 • #4 Opplevelser - Supportermentalitet, The Crown, topp 3 opplevelser, Hardy og DiCaprio.

  01/02/2017 Duração: 48min

  Vi har vært på pub og sett fotball sammen og snakker om supportermentalitet og feiring. Hvorfor blir begge rørt av The Crown når ingen av oss er opptatt av kongehus? Ole utfordrer Morten i en lek om navn på fotballspillere - Steven..? Vi kårer de beste film- og fotballopplevelsene vi har hatt, og er Tom Hardy og Leonardo DiCaprio egentlig gode skuespillere?

 • #3 Trio - Er pupper og eksplosjoner fremtiden? Kinaproff. Trilogier. Hierro-hat trick. Toni Erdmann

  11/01/2017 Duração: 51min

  Morten forteller om sine favoritt-julefilmer. Juleprogrammet i Premier League. Ole har sikre Star Wars-kilder. De nye, søkkrike, Kina-proffene diskuteres. Var film-plot bedre før i tida? Morten snakker om to av tidenes beste trekløver i fotball. Hvilke er de beste trilogiene? Mangler dagens fotball originale profiler? Hvorfor tar det så mye mer tid å lage film enn å lage TV? Og vi anmelder den kritikerroste filmen "Min pappa Toni Erdmann".

 • #2 Duo - Ole&Rune Lange, Sheringham&Cole. Er 21 gram Iñárritus beste film?

  07/12/2016 Duração: 46min

  Ole forteller om Rune Lange og da de spilte sammen, og om hvorfor han var bitter da han vant Norway cup. Sheringham og Cole var uvenner. Morten forteller om Hoås og Wiig. Spiller det noen rolle om en film er en film så lenge den er god? Er 21 gram Iñárritus beste film? Og Morten sier litt om hvorfor han digger spillestilen til Barcelona.