Totaal Liverpools Podcast

Informações:

Sinopse

Podkanalen om fotboll

Episódios

 • 66. Sex matcher, två finaler och kanske tre titlar kvar av säsongen

  06/05/2022 Duração: 01h11min

  Efter en intensiv april månad där de största rivalerna betades av och två final avancemang blev klara är det dags att avsluta säsongen. Per och Tomas kommer prata CL, en smal chans på ligatiteln och bedöma om det under april fanns någon spelare som var ett frågetecken. Utöver det behandlas Klopps kontraktsförlängning vi tar reda på var en av alla dessa unga lovande brittiska mittbackar som skickades ut som högerback tagit vägen och mycket mer. Mycket nöje (Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för, hittas på en musikströmningstjänst nära dig)

 • 65. Är det nu det avgörs?

  08/04/2022 Duração: 01h14min

  Efter ännu en framgångsrik månad är vi tillbaka. Tomas och Per ser tillbaka på en vinstrik månad. Precis innan inspelningen av avsnittet gjorde Liverpool klart med en ung jättetalang från Fulham, Fabio Carvalho. Spelaren som aldrig hann bli klar under januarifönstret. Vad är det för spelare? Det pratas också om den späckade månad som ligger framför där de emotionella matcherna duggar tätt. Liverpool ska spela mot de underpresterande rivalerna Man utd och Everton. Men framförallt...ligafinalen mot Man City. Är det nu det avgörs? Musiken i avsnittet i vanlig ordning av Gordon and the Anfields - Leaving her for Liverpool.

 • 64. 1 av 4

  03/03/2022 Duração: 01h16min

  Den första pokalen av fyra möjliga är vunnen, nämligen Ligacupen mot Chelsea som avgjordes i en spännande straffläggning. Och med utgångspunkt från den segern kretsar avsnittet. Stor matchhjälte blev reservmålvakten Caoimhín Kelleher som storspelade och varit bra när han fått chansen tidigare också. Men är han för bra för att sitta på Liverpools bänk, när han som 24-åring kanske mest behöver spela och hur ser Tomas och Per på den snart 25-årige Joe Gomez som är i en liknande situation? Avsnittets "Var är han nu?" riktar blicken mot en tidigare lovande mittfältare som lånades in från Real Madrid och som idag har flera stolar att sitta på. Avslutningsvis rankas spännande straffläggningar i Topp 5-listan. Musiken står som vanligt Gordon and the Anfields och kan hittas på en musikströmningstjänst nära ditt pekfinger. 

 • 62. Soppor, pokaljakt och Pegguy

  27/01/2022 Duração: 01h15min

  Nytt år, nytt avsnitt. Den så uppskrivna perioden då Liverpool tappar några av sina absoluta nyckelspelare till de Afrikanska mästerskapen är snart över. Hur har man klarat sig? Per och Tomas kikar även på vad som har hänt med en av klubbens tidigare fransktalande reservmålvakterna, det blir en topp 5 lista med transfersoppor och en massa annat i året första avsnitt.  Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

 • 62. Vinter, covid och minnesvärda stunder

  21/12/2021 Duração: 01h06min

  År 2021 närmar sig sitt slut Tomas och Per sammanfattar de bästa ögonblicken under kalenderåret. Vi tar reda på vad som har hänt med hästsvansen från Odessa, kikar bakåt under den senaste månadens matcher och kontroversiella beslut där VAR återigen står i centrum. Hur går det egentligen för poddens favoritlandslagstränare Igor Biscan? Det och mycket mer i årets sista avsnitt. God jul och ett gott nytt år. /Andreas, Per & Tomas.

 • 61. Vin, vatten och ett tidigt farväl

  11/11/2021 Duração: 01h11min

  Senaste månaden har bjudit på blandade resultat allt från en 5-0 vinst mot Man XXX till en 2-3 förslut mot West ham. Per och Tomas sammanfattar månaden och kommenterar även vilken betydelse förlusten av sportchefen Michael Edwards, som skrev ett öppet brev att han lämnar klubben till sommaren, kan betyda. Vi tar reda på var den yngste spelaren som har representerat Liverpools a-lag har tagit vägen och vilka spelare hann lämna klubben för tidigt. Det och mer i avsnittet. För musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

 • 60. Världens bäste, kontrakt och fler doldisar i norden

  19/10/2021 Duração: 01h10min

  Mohammed Salah har inlett säsongen strålande och nämns som kanske världens bästa spelare just nu. Men han och de övriga av den magiska anfallstrion har en kontraktssituation som klubben snart bör göra något åt. Är det rimligt att förnya med båda, om inte.....vem ska bort? Vi ser tillbaka på månaden som varit och månaden som kommer, och vem är den kultigaste kultspelaren under Klopp-eran?

 • 59. Säsongsinledning

  19/09/2021 Duração: 01h02min

  Äntligen har säsongen startat, med publik. Fem matcher har Liverpool hunnit spela i ligan. Tomas och Per samlar sina tankar om säsongsinledningen. Hur har laget skött sig, vem är det till synes nyvaknade utropstecknet, vem är det vilsna frågetecknet efter fem ligaomgångar?  Vi kommer i avsnittet även att fråga oss var en av Liverpools forna argentinare med arbetstillståndsproblem har tagit vägen och så blickar vi framåt och avrundar allt med en ny topp 5-lista. 

 • 58. Snart på det igen

  11/08/2021 Duração: 01h30min

  Det känns knappt som förra säsongen tagit slut innan det nu är dags igen. EM, sol och OS kan ha hjälpt till att påskynda processen. Ska man tro Per och Tomas har det här varit en exceptionellt bra försäsong, varför? Det blir även en genomgång av de nya (tillfälliga?) VAR-reglerna, vi kollar var "Scouser-Cafu" har tagit vägen, hur har det gått för Igor Biscan? Det har spekulerats i att Liverpool behöver tänka lite extra på sina egna talanger och i för att möta upp regelverk, Per guidar vad som gäller och sen får vi veta hur premiären mot Norwich och hur de flesta andra matcher avnjuts/genomlids för Totaalliverpool skribenterna. Mycket nöje och nu hoppas vi på en lycklig skadefri/pandemibefriad säsong.

 • 57. Det blev ju bra tillslut

  27/05/2021 Duração: 01h40min

  Dags för en säsongssammanfattning. Den turbulenta och allt annat än normala säsongen 2020/2021 är nu till ända. Och det blev till slut en tredje plats, vem kunde tro det under stora delar av våren? Tomas och Per sammanfattar och utvärderar säsongen som varit.

 • 56. Ineffektivitet & misär

  30/04/2021 Duração: 01h07min

  Fortsatt frustrerande månad för Liverpool. Titeln är lånad av Tomas  & Pers sammanfattning över månaden. Men det har varit spännande månad också utanför planen. En ny Superliga, där Liverpool var en av de drivande krafterna, har försökt sjösatts av ägare till några storklubbarna. Ett tilltag som fick Liverpool fans och Man Utd dito att sluta samman. Om Superligan, och om mittbacken som enligt trovärdiga  källor ska vara mer eller mindre för Liverpool. Det blir också en topplista med tyska influenser. Och hur går det för Igor Biscan & Steven Caulker egentligen?

 • 55. Kramp

  27/03/2021 Duração: 01h09min

  Sällan har nog ett landslagsuppehåll varit så välkommet. Året har hittills lämnat en del att önska för Liverpool både resultatmässigt och spelmässigt. Per och Tomas sammanfattar månaden som gått och betydelsen  att spela en (tillfälligt?) skadefri Fabinho som mittfältare istället för mittback. När nuet är jobbigt kanske det förflutna kan skänka tröst, vi blickar därför tillbaka på en tidigare Premier league-säsong. Vi gläds även med en LEGENDS framgångar. Topp 5-listan är förbättringsförslag av något kontroversiellt. Mycket nöje. Och som vanligt är det Gordon & the Anfields som står för musiken.

 • 54. “Ta bara slut nån gång”

  25/02/2021 Duração: 01h08min

  Det har varit en frustrerande månad sedan sist vi hördes av. Ytterligare skador har tillkommit, framförallt på mittbackar och därför har oväntade mittbacksvikarier tillkommit. Per och Tomas sammanfattar månaden och går igenom vad man kan förvänta sig av nyförvärven. Det blir även tillbakablick på en tidigare Premier League-säsong, närmare bestämt säsongen 2002/2003. En av spelarna som var tongivande under den säsongen tittar vi lite närmare på. En ny topp 5-lista blir det också. Som vanligt är det Gordon & the Anfields som står för musiken.

 • 53. Vad händer?

  29/01/2021 Duração: 01h05min

  Det har gått en månad sedan förra avsnittet och det känns som en annan tid. Då, spelare började komma tillbaka från skador och Liverpool toppade tabellen. Allt såg så bra ut. Nu är det en fjärdeplats och ett gjort mål på en månads ligaspel och frågan är nu mer om man kommer lyckas kvala in till Champions league till nästa säsong än att ta ytterligare en ligatitel. Tomas och Per har terapisession, vi ser vad  som har hänt med en av de minst populära Liverpoolspelarna i modern tid, en lånad topplista och mer. Som vanligt är det Gordon and the Anfields  som står för musiken.

 • 52. Houllier, skador och önskelistor

  22/12/2020 Duração: 01h19min

  År 2020 är snart till ända och det ser ut som det kommer att sluta som det började, med Liverpool i toppen av ligan, men där tar nog också  likheterna slut. Den svåra skadesituationen diskuteras och hur man ska hantera mittbacksproblematiken. Annars präglas avsnittet av Liverpools  tidigare manager Gerard Houlliers bortgång. Vi tittar närmare på vad som hände med hans första värvning för klubben och hans mest framgångsrika  säsong. Och vad är ett julavsnitt utan önskelistor?

 • 51. Det skadade avsnittet

  14/11/2020 Duração: 56min

  Skador och kontoversiella VAR-beslut har präglat säsongen. Per och Tomas sammanfattar och bedömer en, än så länge, väldigt annorlunda och ibland frustrerande säsong.

 • 50. Det var ju också en start

  09/10/2020 Duração: 01h19min

  Efter fyra matcher har man nio poäng, segrarna bleknar dock mot den senaste matchen, hela 2-7 mot Aston Villa, vilket såklart ventileras big time. Det blir också en sammanfattning av transferfönstret och utvärdering av Liverpools benägenhet att sälja av unga talanger. Och så blir det produktplacering i “Var är han nu” och en topplista av ett särskilt (svagt) tröjnummer. Varmt välkomna att trycka på play när det passar!

 • 49. Säsongspremiär som regerande mästare

  10/09/2020 Duração: 01h08min

  Nu är det äntligen dags för den märkligaste försäsongen i mannaminne att ta slut och äntligen dags för ligapremiär mot Leeds. Men det har varit  oroväckande(?) lugnt från mästarnas sida. Det pratar vi naturligtvis mer om. Sen ska vi även rota i minnesbanken och ta reda på vad som hänt med  anfallaren som kom till Liverpool med stora förväntningar, men där  benbrott och kanske en taskig frisyr kom i vägen. Och så blir det en topp 5-lista av premiärmatcher, lite passande såhär några dagar innan mästarna kliver in i ringen igen. De orden klingar fortfarande lika fint i örat förövrigt.

 • 48. Försäsong som mästare

  16/08/2020 Duração: 59min

  Det är en märklig sommar, men för Liverpool börjar nu försäsongen och poddens sommaruppehåll är över. Tomas Nygren och Per Qvist pratar om  transfers, forna profiler och vem som ska ersätta Dejan Lovren i mittförsvaret. En ledtråd är att denne kan vara 22 år gammal.

 • 47. ÄNTLIGEN MÄSTARE!!

  28/06/2020 Duração: 45min

  Det var väl på tiden?! Men nu äntligen efter alldeles för många år är det klart, Liverpool FC är Premier league mästare med 7, sju(!) matcher kvar av den kanske märkligaste fotbollssäsongen någonsin. Tomas och Per reflekterar över den hett efterlängtade ligatiteln. Inget annat, bara “gottande” i att äntligen få stå på toppen av berget och titta ner när de andra får kämpa om brödsmulorna.

página 1 de 4