Totaal Liverpools Podcast

Informações:

Sinopse

Podkanalen om fotboll

Episódios

  • 83. Nio ligamatcher kvar och allt väl

    04/04/2024 Duração: 01h04min

    Vad har hänt med Jonjo, vilka var de fem bästa värvningarna som Roy Hodgson gjorde, går det ens att få ihop fem? Det och en genomgång av de senaste månaderna det är mycket att hylla och bli imponerad av. Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

  • 82. Topp trots skador

    14/02/2024 Duração: 01h14min

    Liverpool toppar fortfarande premier league, trots långvariga skador på alla möjliga positioner. Tomas och Per sammafattar inledningen på året, hur har truppen verkat reagera på Klopps besked att sluta som manager i Liverpool efter säsongens slut och en lista av Rafael Benitez fem bästa värvningar, håller du med Tomas och Per? Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

  • 81. Xtra Klopp

    27/01/2024 Duração: 37min

    Med anledning av att Jürgen Klopp hastigt och oväntat meddelade sin avgång efter säsongen kommer det här xtra-avsnittet. Tomas och Per pratar om vad han har betytt för klubben och hur man ska gå vidare, vilka kandidater vill man se?

  • 80. Gott nytt

    30/12/2023 Duração: 01h25min

    Ett långt avsnitt. Det blir lätt så när ett helt år ska avhandlas och när Liverpool toppar ligan efter 19 omgångar. Per och Tomas öser superlativ över årets spelare och vad har gått rätt den här säsongen? Avsnittets topplista börjar med en följetång, de senaste managernas bästa värvningar....hur levererade Gerard Houllier under sin tid? Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

  • 79. Tillbaka

    30/11/2023 Duração: 01h03s

    Tillbaka att känna igen som ett topplag igen. Tomas och Per pratar backlinje, skada på Allison och stiliga cykelsparkar. Musiken står Gordon & the Anfields för.

  • 78. Vi mot alla andra

    24/10/2023 Duração: 01h08min

    Trots motgångar utanför klubbens kontroll är det en positiv atmosfär runt klubben. Motgångarna kanske är en viktig del i atmosfären. Tomas och Per diskuterar det, det blir även prat om truppbredd och vi tar reda på var en tidigare Liverpool-profil har tagit vägen, en ledtråd är lax.

  • 77. Säsongsinledning

    14/09/2023 Duração: 01h06min

    Säsongen har startat. Per och Tomas sammanfattar säsongsinledningen. Slut på spekulationer, transferfönster stängt Mohammed Salah kvar. Hur viktigt att han blev kvar, och hur ser framtiden ut? Fyra mittfältare köptes in, är mittfältsrenoveringen klar? Vad hände med den stora anfallastalangen från Ungern? Det och mer i avsnitt 77.

  • 76. En ny säsong23/24

    21/08/2023 Duração: 59min

    En spännande och kanske frustrerande sommar är över. Per och Tomas summerar sommarens mittfältsrenovering som blir mer omfattande än vad någon först trodde. De första två matcherna är spelade vad kan sägas om dem. Mycket mittfält blir det i avsnittet och vi kikar på vad som hände en av de mest lovande spelarna under det tidiga 00-talet som kom fram i klubbens akademi i kölvattnet av Jamie Carragher, Steven Gerrard & Michael Owen och spåddes en lysande framtid, men var är han nu. Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

  • 75. Avslut säsongen 2022/2023

    08/06/2023 Duração: 01h15min

    Äntligen får man väl säga är säsongen 2022/2023 över! En säsong som markerade slutet på en period och början på en annan. Tomas och Per sammanfattar säsongen som den var. Liverpool bedöms göra stora förändringar på sitt mittfält och efter att klubben drog sig ur jakten på Jude Bellingham har man kopplats till varenda yngre mittfältare i Europa. Tomas och Per ser över de spelare som starkats kopplas till Liverpool, var hör dom hemma och vad kan de tillföra. Säsongens nyförvärv (de som faktiskt spelade) bedöms. Darwin Nunez, fågel eller fisk? Vi får veta var en av de tidigare lovande spelarna i klubben numer håller hus. Avsnittet avslutas med en topp 5 lista, vilka har varit säsongens fem bästa Liverpool-spelare....det fanns utmaningar att få ihop en lista. Ha en trevlig sommar. /Andreas, Per & Tomas Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

  • 74. Ny roll, sportchef, mittfält och säsongsavslutning

    11/05/2023 Duração: 01h07min

    Det är mycket som händer i Liverpool nu. I ligan har laget återigen hittat ett sätt att vinna matcher. Hur stor del har Trent Alexander-Arnolds rollförändring haft i det? Med den pågående vinstraden i åtanke hur ser chanserna ut att nå den eftertraktade champions league platsen inför nästa säsong? Vem blir den nya sportchefen? Hur många nya mittfältare behövs? Tomas och Per ger sina svar plus att vi får veta vad som hände med spelaren som marknadsfördes som den "nya Zidane". Avsnittet avslutas med att ranka de mest minnesvärda övertidsmålen i Premier league. Och någonstans däremellan har det hänt saker med den konstant aktuelle Igor Biscan. Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för och finns på en strömningstjänst nära dig.

  • 72. Minnen av brasilanska storheter, drömmen om en fjärdeplats och transfersäsong redan?

    22/03/2023 Duração: 01h09min

    Tomas och Per utvärderar och minns två brasilianska Liverpoolgiganter. Dels Roberto Firmino som som avslutar sin tid i Liverpool efter säsongen och Lucas Leiva som tvingats avsluta sin professionella fotbollskarriär. Fler spelare än Firmino kommer lämna klubben, det känns som flera års transferstiltje är över. Vi tar en tidig transferspekulering, samt gör en lånekoll på de mest intressanta spelarna. Avsnittets topp 5 lista blir en "walk down the memory lane" över Roberto Firminos mest minnesvärda mål. Musiken står Gordon & the Anfields för.

  • 72. Letar efter ljus

    27/01/2023 Duração: 01h07min

    Året inleds med terapi. Vad har hänt? Med halva säsongen spela hittas Liverpool först på en nionde plats. Det är inte alls vad som var målsättningen. Hur kan ett lag som spelat i sin egen division för ett drygt halvår sedan tapps så mycket att det krävs två självmål av motståndaren för att vinna en match? Tomas och Per letar efter ljus. Vi minns en tränare som fyller jämnt i "Var är han nu" och vi ser tillbaka på de bästa och mest minnesvärda målgesterna och självklart mycket mer.  Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

  • 71. Ägare, VM och tavlor

    12/12/2022 Duração: 01h22min

    Fotbolls VM närmar sig sitt slut och snart är det äntligen dags för Liverpool att börja spela matcher igen. Hur har den extra belastning som ett VM innebär påverkat klubben, finns det nya bekantskaper som har imponerat som kan vara värt en extra titt för Liverpools räkning? Men trots ett Världsmästerskap har en ny fråga skjutit upp om Liverpools framtid, efter att FSG deklarerat att klubben är till salu spekuleras det fritt, vilka blir de nya ägarna och vilka farhågor finns? Tomas och Per diskuterar och spekulerar i väntan på att säsongen ska starta igen. Musiken står som vanligt Gordon And the Anfields - Leaving her for Liverpool

  • 70. Vänder det nu?

    19/10/2022 Duração: 54min

    Ingen som följer Liverpool FC kan ha missat att säsongsinledningen inte varit som förväntat. Men är det nu det vänder efter segern mot de mång-åriga antagonisterna Manchester city? Vad beror formsvackan på, för bara ett par månader sedan var laget överlägsna gentemot de flesta motståndarna, vad har Jürgen Klopp för del, vilka är de stora frågetecknen och utropstecken? Tomas och Per ger sina svar. I avsnittets var är han nu blickar vi mot en av de många mindre lyckade vänsterbackarna som varit i klubben men som nu är tränare på högsta nivå i england. Avsnittet rundas av med en topp 5-lista av de snyggaste målen av Mohammed Salah. Musiken står som vanligt Gordon and the Anfields finns att lyssna till i sin helhet på en strömningstjänst nära dig. 

  • 69. En skakig och skadad start

    02/09/2022 Duração: 01h03min

    Säsongen har inte startat planenligt, spelet och skador har satt käppar i vad som bitvis sett ut som en ostoppbar maskin de senaste säsongerna. Per och Tomas grottar ner sig i varför, vad är det som skakar hur allvarlig är mittfältssituationen. Vi får svar på vem som imponerat mest och vem som varit frågetecknet. Även en kort beskrivning av sista-minuten lånet fås och är det rätt väg? En utvisad topp-5 lista avslutar avsnittet.  Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för och kan hittas på en musikströmningstjänst nära dig.

  • 68. Äntligen dags igen

    05/08/2022 Duração: 01h19min

    Sommaren är äntligen snart över. Det betyder att det är säsongspremiär i Premier league. Per och Tomas blickar fram mot den nya säsongen. Transferfönstret synas, hur står sig nyförvärven hur står sig säsongens upplaga jämfört med förra säsongens och hur står den sig mot konkurrenternas? Det blir uppsnack inför premiären och vi får veta var en av de upphaussade lovande talangerna som aldrig lyckades blomma ut under Brendan Rodgers era har tagit vägen och mycket mer. Musiken står Gordon & the Anfields för.

  • 67. Säsongsslut och frågetecken för fronttrion

    06/06/2022 Duração: 01h34min

    Säsong 21/22 är över, två pokaler i prisskåpet blev skörden. Men trots en framgångsrik säsong börjar frågetecken hopa sig. Är det dags att föryngra truppen? Flera nyckelspelare passerat 30-års strecket? Manés och Salahs framtid är fortsatt oviss. Tomas och Per sammanfattar säsongen och ser över truppen. Vad behöver göras, vilka kan tänkas lämna och vilka skulle kunna ersätta? Får hoppas att nyförvärven inte blir lika märkliga som avsnittets topp 5-listas namn. Vi hörs igen i slutet av Juli, tills dess ha en underbar sommar /Andreas, Per & Tomas Musiken är som vanligt Gordon & the Anfields - Leaving her for Liverpool, finns på en musikströmningstjänst nära dig.

  • 66. Sex matcher, två finaler och kanske tre titlar kvar av säsongen

    06/05/2022 Duração: 01h11min

    Efter en intensiv april månad där de största rivalerna betades av och två final avancemang blev klara är det dags att avsluta säsongen. Per och Tomas kommer prata CL, en smal chans på ligatiteln och bedöma om det under april fanns någon spelare som var ett frågetecken. Utöver det behandlas Klopps kontraktsförlängning vi tar reda på var en av alla dessa unga lovande brittiska mittbackar som skickades ut som högerback tagit vägen och mycket mer. Mycket nöje (Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för, hittas på en musikströmningstjänst nära dig)

  • 65. Är det nu det avgörs?

    08/04/2022 Duração: 01h14min

    Efter ännu en framgångsrik månad är vi tillbaka. Tomas och Per ser tillbaka på en vinstrik månad. Precis innan inspelningen av avsnittet gjorde Liverpool klart med en ung jättetalang från Fulham, Fabio Carvalho. Spelaren som aldrig hann bli klar under januarifönstret. Vad är det för spelare? Det pratas också om den späckade månad som ligger framför där de emotionella matcherna duggar tätt. Liverpool ska spela mot de underpresterande rivalerna Man utd och Everton. Men framförallt...ligafinalen mot Man City. Är det nu det avgörs? Musiken i avsnittet i vanlig ordning av Gordon and the Anfields - Leaving her for Liverpool.

  • 64. 1 av 4

    03/03/2022 Duração: 01h16min

    Den första pokalen av fyra möjliga är vunnen, nämligen Ligacupen mot Chelsea som avgjordes i en spännande straffläggning. Och med utgångspunkt från den segern kretsar avsnittet. Stor matchhjälte blev reservmålvakten Caoimhín Kelleher som storspelade och varit bra när han fått chansen tidigare också. Men är han för bra för att sitta på Liverpools bänk, när han som 24-åring kanske mest behöver spela och hur ser Tomas och Per på den snart 25-årige Joe Gomez som är i en liknande situation? Avsnittets "Var är han nu?" riktar blicken mot en tidigare lovande mittfältare som lånades in från Real Madrid och som idag har flera stolar att sitta på. Avslutningsvis rankas spännande straffläggningar i Topp 5-listan. Musiken står som vanligt Gordon and the Anfields och kan hittas på en musikströmningstjänst nära ditt pekfinger. 

página 1 de 5