Generació Perduda - Entrevistes

Informações:

Sinopse

Escucha este podcast y muchos más en www.ivoox.com o en las apps de iVoox para iOS, Android o Windows Phone.

Episódios

 • Generació Perduda - Entrevista - Col·lectiu Gilles de Rai

  28/05/2015 Duração: 42min

  L'entrevista a Mikel Fernandino, Ariel Fernández i ... ¿Laura Sánchez? En qualsevol cas, ens visiten tres membres del Col·lectiu Giles de Rai, i organizadors del Cabaret Literarir.

 • Generació Perduda - Entrevista - Venga Monjas

  23/04/2015 Duração: 43min

  Entrevista sencera als Venga Monjas! Uns cracks de l'audiovisual que podeu trobar a https://www.youtube.com/user/vengamonjas Com fan els seus vídeos? Quina és la seva història? I el més important. Els posem contra les cordes... SABEN DISTINGIR ELS COMENTARIS DELS VÍDEOS DE CRUZ Y RAYA DELS DE LES SEVES CREACIONS? RECORDEN ELS EPISODIS DE DA SUISA DE MEMÒRIA?

 • Generació Perduda - Entrevista - Jonathan jaraba, Maria Ródenas i Fede Serramalera, organizadors del festival Haikurts

  28/03/2015 Duração: 36min

  Entrevistem als creadors del festival de micrometratges Haikurts. Un festival que celebra la seva tercera edició i que té una proposta curiosa: Fer curtmetratges només amb tres plans i que duri exactament 17 segons. Seràn capaços els nostres convidats de descobrir si els haikus que recitem són reals o inventats pel Carlos? Sólo el tiempo lo dirá!

 • Entrevista - Ljubliana and the Seawolf

  07/03/2015 Duração: 34min

  Entrevista feta el 26/02/2015 al grup musical Ljubliana and the Seawolf. Parlem de música, concerts, Gypsy Folk i el que suposa ser un grup de música tan particular. Si vols escoltar el programa sencer el pots trobar aquí: http://ateneudelclot.com/radio/blog/2015/02/27/generacio-perduda-59-amb-ljubliana-and-the-seawolf/

 • Generació Perduda - Entrevista - Betu Martínez, de Serielizados

  19/02/2015 Duração: 28min

  Entrevistem a Betu Martínez i parlem amb ell del Serielizados Late Show, del Serielizados Fest i el posem a prova amb les nostres proves: "Guerra de sèries" i "Seinfeld o no".