Pitchpodden

Informações:

Sinopse

Så här säljer du in din idé - och lyckas med din pitch. Podcast med TV-producenten och föreläsaren Patrik Hambraeus, aka Mister Pitch, som handlar om hur man säljer in idéer, företag och sig själv. Podden handlar om storytelling, retorik, säljstrategi, idéutveckling och presentationsteknik. Gäster berättar anekdoter och delar med sig av sina erfarenheter av pitchning. Podden gör även make-over på pitchar från inbjudna företag.

Episódios

  • Storytelling Kärlek med Rasmus

    14/04/2015 Duração: 08min

    Rasmus Tsardakas berättar om hur han en sen kväll i Bromma lärde sig hur kärleken kunde rädda honom ur en jobbig situation. Berättelsen arbetades fram å en kurs i Storytelling på Berghs SOC i januari i år.

  • Storytelling Nattens lockelser av Ida

    14/04/2015 Duração: 04min

    Ida Colliander minns tillbaka till de tidiga tonåren och hur stark drömmen var att bli stor och kunna hänga på stan, med oanade konsekvenser. Berättelsen arbetades fram på en kurs i Storytelling på Berghs SOC i januari i år.

  • Storytelling Tjuven med Anna

    14/04/2015 Duração: 07min

    Anna Bobergs berättelse handlar om hur hon blev övertalad att börja snatta - och hur hon löste det. Berättelsen arbetades fram på en kurs i Storytelling på Berghs SOC i januari i år. Inspelningen gjordes av Kjell Eriksson, foto av Simon Allingård, redigering Robin Johansson och prat av Patrik Hambraeus.

  • Storytelling - Isak berättar om sin bror

    16/03/2015 Duração: 08min

    Isak berättar om ett turbulent år i livet. Berättelser från en Storytelling kurs på Berghs 2015. Studenterna på Art/Copy linjen lärde sig berätta historier där de skulle utgå från egna upplevelser.

  • Storytelling med Katinka - 99% av det som man oroar sig för händer inte

    16/03/2015 Duração: 10min

    Katinka Roos tar oss tillbaka till första jobbet på kollo och en kväll där allt såg ut att gå riktigt fel. Berättelser från en Storytelling kurs på Berghs 2015. Studenterna på Art/Copy linjen lärde sig berätta historier där de skulle utgå från egna upplevelser. Här är en av sex korta historier.

  • Storytelling - Tobias berättar om ett infall som blev en tradition

    16/03/2015 Duração: 07min

    Tobias berättar en historia som vi alla kan känna igen oss i som handlar om vänskap. Berättelsen kommer från en Storytelling kurs på Berghs 2015. Studenterna på Art/Copy linjen lärde sig berätta historier där de skulle utgå från egna upplevelser. Lyssna på en bra och spännande historia. Vi spelade in 6 historier, ta del av dem en och en.