Ripodsten

Informações:

Sinopse

Hvad sker der i den nordjyske fodboldverden. Det tager et panel på tre eksperter en debat om hver 14.dag. Udgangspunktet er AaB, Hobro IK og Vendsyssel FF, men vi runder også 2.division og mere generelle emner med nordjysk interesse.

Episódios

 • Flad fredagsfest, effektivt tophold og ny sportschef

  22/09/2023 Duração: 01h30s

  AaB er på sikker oprykningskurs efter 2-0 hjemme over HB Køge, men holdet har i de seneste mange kampe ikke ligefrem forkælet fansene. Skal kritikerne bare stikke piben ind og anerkende den imponerende pointhøst, eller er det ok at forvente mere fra AaB. Det kommer vi blandt andet rundt om i denne episode af Ripodsten, hvor vi også ser på, at Vendsyssel FF skal på jagt efter en ny sportschef.  Medvirkende:  Simon Ydesen, sportsjournalist, Nordjyske  Jesper Simoni, AaB-debattør og tidligere fodbolddommer  Der er interviews med de to AaB'ere Oliver Ross og Lucas Andersen.  Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tæt topduel, anfører som tredjevalg og den svære 9'er

  18/09/2023 Duração: 51min

  AaB fik ét point med fra den på papiret sværeste opgave indtil videre i denne sæson. Skal de være tilfredse med det? Det kommer vi med svar på denne gang i Ripodsten, hvor vi bl.a. også ser nærmere på om klubbens anfører er nede som tredjevalg, og udfordringerne på 9'er-positionen. Vi kommer også forbi Hobro IK, der nu har tabt fire hjemmekampe i træk med ét mål og Vendsyssel FF som måtte nøjes med uafgjort mod rækkens bundhold.  Medvirkende:  Claus Jensen, sportsredaktør, Nordjyske  Jacob Krüger, fodboldagent, People in Sport  Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Den tekniske chefs start, status og planer: Mød James Gow

  11/09/2023 Duração: 01h07min

  Selv om han blot er i starten af 30’erne, har James Gow et meget omfattende fodbold CV, der indeholder erfaring fra hele verden. I sommer blev AaB tilføjet til det, da englænderen blev hentet ind som teknisk chef af investorgruppen SSE22. Hvordan har starten i klubben været for James Gow, hvad har han lavet indtil videre, og hvad er målet? Det prøver vi bl.a. at få svar på denne gang i Ripodsten.  Medvirkende:  James Gow, teknisk chef, AaB Simon Ydesen, sportsjournalist, Det Nordjyske MediehusSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ny formation , Oh lá lá Odada, og tre point

  03/09/2023 Duração: 35min

  Cheftræner Oscar Hiljemark havde blandet kortene på en ny måde, da AaB med en 3-1 sejr på hjemmebane over Kolding IF trak fra i toppen af 1.division. Vi ser nærmere på kampen, der blandt andet bød på en flot scoring af en ny AaB'er, to straffespark og et rødt kort, der for en gangs skyld ikke var til AaB. Vi kommer også rundt om endnu en sejr til Hobro, der gav lyndebut til et nyindkøb.  Medvirkende:  Claus Jensen, sportsredaktør, Det Nordjyske Mediehus  Thomas Jasper, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus  Der er interviews med AaB'erne Nicklas Helenius og Richard Odada Vært: Jens Otto Barsøe See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Deadline Day-special

  01/09/2023 Duração: 01h08min

  Hvordan klarede sportsdirektør Ole Jan Kappmeier sit første transfervindue i AaB, er der blevet solgt for billigt og er det lottokuponer, der er blevet hentet ind? Det er bare nogle af de spørgsmål, som vi vil forsøge at give svar på i denne Deadline Day-udgave af Ripodsten, som er blevet optaget i den sidste time af sommerens transfervindue. Vi ser selvfølgelig også nærmere på Vendsyssel FF og Hobro IK’s transfervinduer, hvor der ligesom hos AaB har været masser af aktivitet. Medvirkende: Claus Jensen, sportsredaktør, Det Nordjyske Mediehus Simon Ydesen, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus Ole Jan Kappmeier, sportsdirektør, AaB Lars Justesen, sportschef, Hobro IK Søren Henriksen, sportschef, Vendsyssel FF Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Uimponerende tophold, rødt kort igen-igen og minibud på Malthe

  27/08/2023 Duração: 54min

  En 3-0 sejr på hjemmebane er vel helt fint? Nej, ikke når man er AaB og i perioder af kampen er helt på hælene mod Hillerød. Vi ser nærmere på topholdets uimponerende hjemmesejr i Ripodsten hvor gæsterne bl.a. også kommer rundt om røde kort, en bænket anfører og et meget lavt bud på en af AaB's største profiler.  Medvirkende:  Simon Ydesen, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus  Thomas Gaardsøe, tidligere prof. fodboldspiller og fodboldagent Der er interviews fra mixed zone med AaB's cheftræner Oscar Hiljemark og målscorer Melker Widell.  Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Intenst lokalbrag, AaB tilbage på toppen og rygter om Ross

  24/08/2023 Duração: 40min

  AaB er tilbage på førstepladsen i 1.division efter et dramatisk lokalbrag mod Hobro, der blandt meget andet bød på lynscoring, overtidsscoring og målmænd i hovedroller. Ripodsten er rykket på DS Arena i Hobro og ser nærmere på kampen. Vi kommer også rundt om ugens øvrige historier om AaB, Hobro IK og Vendsyssel FF. Medvirkende: Claus Jensen, sportsredaktør, Det Nordjyske Mediehus Simon Ydesen, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus Simon Jakobsen, Hobro IK Jakob Ahlmann, AaB Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Nedtur mod Næstved, Hiljemarks valg og jagt på førsteplads

  18/08/2023 Duração: 01h01min

  AaB er stadig ubesejrede i 1.division men leverede sæsonens hidtil dårligste præstation i 1-1 kampen mod bundholdet Næstved på Aalborg Portland Park. Hvad gik galt, og er der grund til at være bekymret for AaB’s videre jagt på oprykning? Det ser vi nærmere på i denne episode af Ripodsten. Vi ser også på de spillere, der har forladt klubben eller er på vej til det samt to nyindkøb. Hobro blander sig overraskende i toppen af rækken. Hvad er forklaringen på det? Du får den fra klubbens cheftræner. Medvirkende: Kasper Ørkild, sportsjournalist Martin Thomsen, cheftræner, Hobro IK Der er interviews med AaB’erne Nicklas Helenius og Allan Sousa. Vært: Jens Otto Barsøe  See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sejrsstime stoppet, Pricas problemer og lokalslag

  14/08/2023 Duração: 59min

  Trods sæsonens første pointtab er AaB fortsat nummer et i 1.division. Denne gang i Ripodsten ser vi nærmere på fredagens 1-1 kamp i Helsingør, der blandt andet bød på endnu en scoring efter hjørnespark og et direkte rødt kort til Tim Prica. Vi kommer også forbi Daniel Granlis fremtid, første runde i pokalturneringen, og den kommende hjemmekamp mod Næstved. Derudover er det nordjyske lokalbrag mellem Hobro IK og Vendsyssel FF på dagsordenen. Her missede Hobro førstepladsen mens Vendsyssel FF spillede sig i top 6. Medvirkende: Bo Zinck, scout og analytiker hos AaB Thomas Gaardsøe, tidligere professionel fodboldspiller, fodboldagent og ekspertkommentator Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Førsteplads efter storsejr, målmandsjagt og nordjysk duel

  06/08/2023 Duração: 57min

  AaB er på førstepladsen i 1.division efter en 4-0 sejr over Fredericia. I øvrigt a point med Hobro. I denne udgave af Ripodsten ser vi bl.a. på:  Hvornår bliver AaB for alvor presset? Hvorfor jagter holdet stadig en ny målmand efter tre clean sheets, og bliver Hobro den hårdeste konkurrent i toppen? Derudover kommer vi også forbi Vendsyssel FF, der har hentet sæsonens første sejr men mangler en vigtig brik uden for banen.  Medvirkende:  Claus Jensen, sportsredaktør, Det Nordjyske Mediehus Thomas Jasper, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus Der er interviews med AaB'erne Kasper Jørgensen og Rasmus Thelander  Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dramatisk hjemmesejr, transfertjek og håb i Hobro

  29/07/2023 Duração: 55min

  To røde kort og en sen scoring var blandt ingredienserne i AaB’s første hjemmekamp i denne sæson. Men hvad er status på de nordjyske oprykningsfavoritter efter 1-0 sejren over AC Horsens, og hvem har imponeret og ikke imponeret indtil videre. Derudover kommer vi bla. rundt om Posavecs spil med fødderne, sportsdirektør Kappmeiers arbejde indtil videre, og hvad der kan forventes rent tilskuermæssigt af de resterende hjemmekampe for AaB i sæsonen. Vi ser også på de to øvrige nordjyske 1.divisionshold, hvor Hobro IK har imponeret og Vendsyssel FF har solgt en af holdets største profiler. Medvirkende: Simon Ydesen, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus Thomas Jasper, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus Der er interviews med: Nicklas Helenius, AaB Oscar Hiljemark, cheftræner, AaB Rasmus Thelander, AaB Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Fremragende nordjysk start, Melker de Jongs debut og verserende transfersager

  26/07/2023 Duração: 56min

  AaB fik en forløsende premieresejr over beskeden modstand fra B93. Men hvor peger det henad, og er AaB egentlig blevet et bedre fodboldhold over sommeren?  Analyse af kampen på Østerbro stadion og særligt præstationen fra den nye svensker, som Ydesen sammenligner med Frenkie de Jong.  Derudover tager vi også temperaturen på de verserende transfersagaer med Andreas Poulsen og Allan Sousa i hovedrollerne, ligesom der er nyt fra træningsbanen om den skade Bakiz fik mod B93 og optakt til kampen mod AC Horsens.  Vi kommer natuligvis også omkring både Hobro IK og Vendsyssel FF, der begge fik en flot start på den nye sæson.  (afløser)Vært: Dan GrønbechPanel: Sportsredaktør på Nordjyske Claus Jensen og sportsjournalister samme sted Simon Ydesen og Thomas Jasper. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Den nye svensker, Theo Sander til FCK og optakt til B93

  20/07/2023 Duração: 46min

  I dag nørder sportsredaktør Claus Jensen og journalist Simon Ydesen helt igennem på AaB forud for deres første kamp den nye sæson på lørdag.  Du får det første indtryk fra træningsbanen af nye Melker Widell, som minder Simon Ydesen om en af tidens helt store stjerne på den internationale scene, detaljerne omkring Theo Sanders skifte til FCK og ikke mindst panelets bedste bud på, hvilke elleve spillere, der skal starte inde på lørdag i premierekampen.  Dan Grønbech dækker ind for ferierende Jens Otto Barsøe. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • AaB-tilhængerens guide til 1. division

  19/07/2023 Duração: 01h05min

  For første gang i Superliga-æraen skal Aab-tilhængerne vænne sig til udebaneture til eksotiske steder som Fredericia, Kolding og Næstved.  Men hvem er egentlig modstanderne det kommende år? Er 1. divison mere end dødbolde og lange bolde fremad? Hvem er profilerne? Og hvem skal AaB være bange for i kampen om oprykning?  I selskab med vidende sportsjournalister fra resten af landet, klæder vi dig på til den kommende sæson på anden klasse i dansk fodbold.  Dagens udsendelse handler udelukkende om modstanderne, mens vi fredag morgen udgiver en optakt med alt, hvad du behøver vide om AaB lige nu.  Vært: (ferieafløser) Dan Grønbech Medvirkende: I studiet sportsjournalist hos Nordjyske Simon Ydesen og med på telefon; sportsredaktør på Jydske Vestkysten Jonas Brønd Nielsen og sportsjournalist hos Sjællandske Medier Rudi Dalsgaard. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Angriberoprydning, testsejre og lynhurtig trøje

  10/07/2023 Duração: 56min

  To AaB-angribere er sendt videre og en tredje er på vej, der er hentet to testsejre ud af to mulige, der købt ind i Australien, og så er kommet en assistenttræner fra Norge. Helt som ventet, er der godt gang i tingene hos AaB, der også har fået ny og meget omdiskuteret trøje. Derfor afbryder Ripodsten ferien og laver en sommerupdate, hvor vi også kommer rundt om de to øvrige nordjyske 1.divisionhold.  Medvirkende:  Thomas Jasper, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus Kasper Ørkild, sportsjournalist  Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Transferupdate, power ranking og profiler

  28/06/2023 Duração: 52min

  Er der en islandsk landsholdsspiller på vej til AaB, og er klubben ved at lave et overraskende millionsalg i Norge? Det er er par af de spørgsmål, som vi kommer omkring i denne udgave af Ripodsten, hvor du også får en sommerupdate på de to øvrige nordjyske 1.divisionsklubber, Hobro IK og Vendsyssel FF, og en gennemgang af Nordjyskes power ranking.  Medvirkende: Simon Ydesen, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus Lars Justesen, sportschef Hobro IK Der er interview med AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • AaB-ferien er forbi, hvem skal med videre?

  21/06/2023 Duração: 48min

  Ferien er forbi, og forberedelserne til det der meget gerne skal ende med en oprykning til Superligaen er i gang for AaB. Lige omkring 30 spillere mødte onsdag ind på Hornevej. Hvem af dem bør være der, når sæsonen sparkes i gang om en måneds tid, og hvilke planer er der egentlig på bordet hos klubbens nye sportsdirektør Ole Jan Kappmeier. Det ser vi blandt andet på denne gang i Ripodsten. Medvirkende: Claus Jensen, sportsredaktør, Det Nordjyske Mediehus Thomas Gaardsøe, tidligere prof. fodboldspiller og fodboldagent Der er interviews med AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier, cheftræner Oscar Hiljemark og Oliver Ross. Vært: Jens Otto BarsøeSee omny.fm/listener for privacy information.

 • Åh, disse minder: 32 år med AaB i Superligaen

  12/06/2023 Duração: 01h03min

  Efter 1075 kampe og knap 1600 mål i Superligaen, sagde AaB 3.juni 2023 farvel til det fine selskab. De foregående 32 år med superligabold, har budt på masser af mindeværdige og store øjeblikke. Det er dem vi ser tilbage på i denne udgave af Ripodsten, hvor der også bliver givet tre bud på det ultimative AaB-superligahold. Medvirkende:  Claus Jensen, chefredaktør, Det Nordjyske Mediehus  Per Rishøj, AaB-fan og manden bag Youtube-kanalen "Rishøjs Corner" Jesper Simoni, AaB-debattør og fan Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • AaB-farvel til Superligaen og det der venter nu

  03/06/2023 Duração: 59min

  AaB er for første gang i klubbens historie ikke længere en del af Superligaen. Lørdag blev der sat punktum for en på alle måder rædselsfuld sæson for nordjyderne med et 0-1 nederlag på hjemmebane til Silkeborg. I denne udgave af Ripodsten ser vi på det sidste søm i kisten, men primært på hvorfor det er gået så galt for AaB i denne sæson, og hvad der nu venter for klubben i de kommende måneder.  Medvirkende:  Jacob Krüger, fodboldagent, People in Sport Simon Ydesen, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus Thomas Jasper, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus  Der er interviews med AaB-spiller Jakob Ahlmann og AaB's cheftræner Oscar Hiljemark.  Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Flop i Lyngby og neglebider mod SIF

  29/05/2023 Duração: 51min

  AaB havde første rednings-matchbold i udekampen mod Lyngby, men den blev misbrugt efter en sløj indsats. I denne udgave af Ripodsten ser på vi 1-2 nederlaget, som sender AaB ud i en neglebiderafslutning mod Silkeborg på Aalborg Portland Park på lørdag.  Medvirkende:  Thomas Gaardsøe, tidligere prof. fodboldspiller, fodboldagent og tv-ekspert  Simon Ydesen, sportsjournalist, Det Nordjyske Mediehus  Claus Jensen, sportsredaktør, Det NordjyskeMediehus  Der er interviews med AaB's Lars Kramer, Lucas Andersen og Oscar Hiljemark Vært: Jens Otto BarsøeSee omnystudio.com/listener for privacy information.

página 1 de 11