Sist Med Det Senaste Med Annika Lantz

Informações:

Sinopse

Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.Ansvarig utgivare: Daniel af Klintberg

Episódios

 • Sist med det senaste med Lantz, Jungstedt, Schyman och Ericson

  12/07/2012 Duração: 19min

  Sist med det senaste, sista delen av tre med det bästa från vårens nyhetssatirsändningar med Annika Lantz. Här möter du Jonas Sjöstedt hos frisören och Jimmie Åkesson, Göran persson och Urban Ahlin hos politikerpsykologen. Gudrun Schyman har fått en exklusiv tittin i delfinariet i Kolmården där Carl Bildt och Håkan Juholt går i terapi sedan i höstas. Eric Ericson besöker Fjärrlunga och du hör Ekots Marianne Hasslow och SVTs Linda Nilarve i ny tävling. Mari Jungstedt berättar från sitt exklusiva besök hos paret Strauss-Kahn och du får också viktig information om hur du kan få bort en lundaprofessor från din g-punkt. Och kanske är den DJ Beppos största hit, låten om vapensamarbetet med Saudiarabien.

 • Sist med det senaste med Lantz, El-Refai, Hjelt, Jungstedt och Ericson

  05/07/2012 Duração: 19min

  Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.

 • Sist med det senaste med Annika Lantz och Nour El-Refai

  28/06/2012 Duração: 19min

  Sist med det senaste, del ett av tre med det bästa från vårens nyhetssatirsändningar med Annika Lantz. Här möter du Birgitta Olsson hos politikerpsykologen, du får vara med när Lars Nyberg, vd för Telia Sonera, går på SFI, svenska för industriledare och och du får möta Daniel Wilhelmsson, Black Armys ordförande som är något av Sist med det senastes expertkommentator i detta program. Och från Furuviksparken berättar de hur det går för Dominique Strauss-Kahn på primatterapin och Annika Falkengren ger bästa tipset för hur du räddar långkoket. Och så TVÅ låtar av DJ Beppo. Med mycket mera. Missa inte!

 • Sist med det senaste med Lantz, El-Refai och Hjelt 20120601

  01/06/2012 Duração: 29min

  För sista gången i P4 är nu Annika Lantz Sist med det senaste. Den här veckan med hjälp av ytterligare två nyhetsankare: Henrik Hjelt och Nour El-Refai. Sist med det senaste är med på Lundsberg när Reinfeldt besöker denna Sveriges brottstätaste plats. DJ Beppo levererar en dystopisk miljöserenad om vilken skit vi lämnar till våra barn och vår glesbygdskorrespondent Eric Ericson träffar Skinnets trädgårdsmästare Mike Jönsson och rapporterar om det nyaste nya -skinnbyxan som odlas direkt på kroppen. Och Fredrik Reinfeldt vågar sig till slut till politikerpsykologen för att berätta om ett speciellt möte. Dessutom medverkar Daniel Wilhelmsson. Han ger sin syn på schlagern och hoppar på Nanne Grönvalls gamla låt och föreslår otillåtna grepp i melodifestivalen. Mer nyheter om Peak Woman blir det också.

 • Sist med det senaste med Annika Lantz 20120525

  28/05/2012 Duração: 29min

  Krig har upphört och folk har enats för i Stockholm har det firats prinsessdop. I Sist med det senaste reder Annika Lantz ut det vi alla undrat över - vilka känslor drog det här igång hos Magnus Hedman? På plats i Cannes visar vår reporter Barbro Lill-Babs Svensson att det finns hopp för kvinnorna inom filmindustrin. Nu instiftas det nya priset Tjejpalmen. Vi får höra Jonas Sjöstedt lätta på det politiska trycket hos politikerpsykologen. Mari Jungstedt är på plats i studion tillsammans med Annika och från ett skogslän långt från dig rapporterar vår glesbygdskorrespondent Eric Ericson om Det norrländska näverguldet, som fått företaget Nävrex att bli en riktig börsraket. Detta och mycket annat i ett program som garanterar att alltid vara sist med det senaste.

 • Sist med det senaste podexklusivt material 24 maj 2012

  24/05/2012 Duração: 10min

  Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.

 • Podexklusivt! Så kan du få närvara på Estelles dop i Slottskyrkan!

  21/05/2012 Duração: 02min

  Annika Lantz och Nour El-Refai rapporterar om den sensationella giraffen som möjliggör din närvaro på prinsessan Estelles dop i slottskyrkan i Stockholm den 22 maj. Även exklusiv intervju med Kronprinsessan. Missa inte!

 • Sist med det senaste 18 maj 2012

  18/05/2012 Duração: 30min

  Många tror att det måste vara flera, flera män som skriver manus till Sist med det senaste men det är faktiskt Annika Lantz. Med Mari Jungstedts och Nour El-Refais hjälp guidar Lantz dig i nyhetsflödet och plockar det viktigaste från veckan som att Dominique Strauss-Kahn är på primatterapi i Sverige och att Peak Woman redan är här. Vi tittar in hos SVT som gör en uppföljare på Smartare än en femteklassare och hör på när politikerpsykologen får Illmar Reepalu på tråden.

 • Sist med det senaste Forum Special 20120504

  04/05/2012 Duração: 44min

  Lyssna på den utmärkta urpremiären av Sist med det senaste Forum Special med Annika Lantz och Anders G Carlsson - en avknoppning från satirprogrammet Sist med det senaste. Sist med det senaste utgår som radioprogram den här veckan på grund av Hockey-VM. I Sist med det senaste Forum Special sätter sig Annika Lantz i studion tillsammans med projektledaren och samhällsintressenten Anders G Carlsson och analyserar veckans inrikespolitiska händelser, tills ni inte känner igen dom längre. Adressen till granskningsnämnden är www.radioochtv.se/Tillsyn/Granskning-av-program/Anmalan/

 • Sist med det senaste i P4 med Annika Lantz den 27 april 2012

  27/04/2012 Duração: 38min

  Hur hamnade en lunda-professor med sin bild på alla kvinnors g-punkt? Och vad tycker Daniel Wilhelmsson om de nya sedlarna? Sist med det senaste bjuder också på Anna Blombergs exklusiva intervju med Fredrik Reinfeldt. Missa inte heller Annie Lööf som hörs hos politikerpsykologen. Carl Jan Granquist berättar för Annika Lantz vad en sommarregering egentligen är och du hör besvikna barn som inte har fullt förtroende för Kungen vid vårstädningen av Kungliga Djurgården. och vår glesbygdskorrespondent Eric Ericson träffar mannen som - kanske - är far till tiden.

 • Sist med det senaste med Annika Lantz i P4 20120420

  23/04/2012 Duração: 33min

  Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.

 • Sist med det senaste med Annika Lantz 13 april 2012

  13/04/2012 Duração: 28min

  Annika Lantz, Henrik Hjelt, Kim Anderzon och Eric Ericson plockar nyhetsveckans pärlor. Vi avslöjar samarbetet som aldrig blev av: rapduetten mellan Rick Santorum från USA och Björn Ranelid från yttre rymden. Serien Bin Ladin och Jag fortsätter: Johan från Falun berättar exklusivt om sina möten med den stenrika saudiska familjen. Dessutom en gåta från Annika: Vad är skillnaden mellan Titanic och en massa flottar med flyktingar? Fler haverier: Nordkoreas raket störtade i havet och besvikelsen blev stor för de många svenskar som gett sig ut tidigt på morgonen för att få en glimt av Kim-Bop. Och så hör du Maria Larsson när hon ringer in till Politikerpsykologen. Allt är precis lika roligt som vanligt. DJ Beppo, däremot, ser över sina rutiner.

 • Sist med det senaste med Annika Lantz i P4 6 april 2012

  06/04/2012 Duração: 38min

  Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.

 • Sist med det senaste med Annika Lantz

  30/03/2012 Duração: 11min

  Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.

 • Sist med det senaste 30 mars 2012

  30/03/2012 Duração: 11min

  Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.

 • Sist med det senastes årskrönika med Annika Lantz

  24/12/2011 Duração: 01h09min

  Annika Lantz tillönskar lyssnarna en god jul och ett gott nytt år genom att sammanfatta året som gått. I Sist med det senaste har stjärnreportrarna avlöst varandra under året. I den här årskrönikan hörs Bob Hansson, Nour El Refai, Mari Jungstedt, Carina Berg, Niklas Strömstedt, Sissela Kyle, Gudrun Schyman, Lars-Åke Babsan Wilhelmsson, Eric Ericson, Eva Röse, Gina Dirawi, Sonia Åström och Björn Lindberg.

 • Sist med det senaste i P4 26 november 2011

  25/11/2011 Duração: 27min

  Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.

 • Sist med det senaste i P4 19 november 2011

  18/11/2011 Duração: 30min

  Från 2012. Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz.

 • Sist med det senaste med Annika Lantz den 12 november 2011

  11/11/2011 Duração: 30min

  Ångande håligheter med mörka hemligheter - eller bara ett vanligt bankkonto med noll procents ränta? Ja, vad man faktiskt får syn på när man får inblick i kungens Apanage får du reda på i veckans avsnitt av Sist med det senaste. Då skickar nämligen Annika Lantz in Arja Saijonmaa och Johanna Koljonen i kungens allra heligaste, en både kittlande och skrämmande upplevelse som du inte får missa. Innan veckans reportrar försvinner in i det okända avslöjar Arja vad som blir årets julklapp, och Johanna berättar om Björklunds nya lösning på problemet med för stora barngrupper på fritids. Missa inte heller nyheten om SM i vanvård och de nya vittnesmålen som ytterligare skakar organisationen Kvinnan är vårt sista hopp. Möt också Inger Arenander och Margit Silberstein som i ett unikt projekt delar på vårdnaden av den gps som public servicebolagen förfogar över för att kunna hålla reda på Håkan Juholt.

 • Sist med det senaste i P4 med Annika Lantz den 5 november

  04/11/2011 Duração: 30min

  I en tid då kvinnans enda chans att få en arbetsskada klassad som arbetsskada är att ingå pakt med jävulen, behövs Sist med det senaste. I en tid då rovdjur är fritidspedagogikens sista hopp, behövs Sist med det senaste. I en tid då arkeologiska fynd används som sexfällor för franska miljöbrottslingar, behövs Sist med det senaste. I en tid då Håkan Juholt känner sig tvungen att åka till Indien för att be om ursäkt för sin övernattningslägenhet på fyra rum och kök, behövs Sist med det senaste. I en tid då CSN är diktaturens största fiende, behövs Sist med det senaste. Annika Lantz sammanfattar nyhetsveckan med Maria Lundqvist och Inger Nilsson.

página 1 de 3