Monday Glory

Informações:

Sinopse

Sarah och Emilia heter vi bakom Monday Glory, en relationspodd med inslag om allting vi vanligen talar om då vi ses och har våra tjejkvällar. Ni hittar oss på Instagram under namnet Mondayglorypodd och använd gärna #mondayglorypodd så hittar vi er! Annors kan ni också kontakta oss via [email protected]

Episódios

 • #4 "jag textar inte" är en bullshit kommentar!

  03/10/2016 Duração: 41min

  I dagens avsnitt talar vi om hur ska man börja ett textmeddelande, är det okej att inte svara eller kan man skicka ett till meddelande fast man inte fått svar? Vi poängtera även att alla textar, så låt dig inte luras av kommentaren "Jag textar inte".

 • #3 Vajayjay, fifi och snippa, kärt barn har många namn!

  26/09/2016 Duração: 45min

  Idag talar vi om det som alla tjejer har men inte kanske talar om så ofta; vaginan/snippan/fifi/what ever you call it. Vi talar om hur den kan vara ledsen, hur man gör den glad och vår skräck för vad som kan hända den då man föder barn.

 • #2 "För tillfället är jag inte hälsosam"

  19/09/2016 Duração: 28min

  Efter en jobbig vecka för oss båda är vi tillbaka med ett lugnare avsnitt. Veckans tema blev fitness och hälsa även om vi mest diskuterar hälsa. Vi hinner ändå diskutera vad vi tycker skiljer dessa termer åt och vad som är hälsa för oss. Vi vill ännu påminna er alla om att man inte alltid måst vara stark, utan att man kan be om en kram då man behöver en.

 • #1 Att ta chanser och "fuck it"

  12/09/2016 Duração: 27min

  Monday Glory är här med säsong 2!!! I vårt första avsnitt får ni höra om vad vi gör nu, hur vi resonerat angående stora beslut och sen får ni höra allt om vad säsong 2 innebär! Vi är så taggade!

 • Ett citat och relationsproblem

  04/07/2016 Duração: 33min

  Dagens avsnitt börjar med ett citat som vi spinner vidare på. Vi talar om att agera stöd, att påverka relationsproblem med sin åsikt och att reda ut saker med "the one that got away". Vi uppdaterar er om hur sommaren gått och säger hejdå, för nu tar vi sommarlov!