Energeia Energy Day 2017

Informações:

Sinopse

Op 15 juni 2017 vindt de zevende Energeia Energy Day plaats. In aanloop daarnaartoe bespreekt publicist Remco de Boer met topsprekers van vorig jaar de actuele onderwerpen die dit jaar op het programma staan.

Episódios

  • Remko Bos

    07/07/2017 Duração: 09min

    Op Energeia Energy Day ging het over politiek, visie en de toekomst. Over industrie, consumenten en flexibiliteit. Gedurende de dag interviewde dagvoorzitter Roelof Hemmen enkele sprekers en deelnemers over deze onderwerpen en over wat hen verder bezighoudt. Dat heeft geleid tot deze podcastserie. Vandaag -als laatste in de serie- een gesprek met Remko Bos, directeur Energie bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

  • Peter Van Vendeloo

    06/07/2017 Duração: 08min

    Op Energeia Energy Day ging het over politiek, visie en de toekomst. Over industrie, consumenten en flexibiliteit. Gedurende de dag interviewde dagvoorzitter Roelof Hemmen enkele sprekers en deelnemers over deze onderwerpen en over wat hen verder bezighoudt. Dat heeft geleid tot deze podcastserie. Vandaag een gesprek met Peter van Vendeloo, oprichter van reclamebureau WeThePeople.

  • Femke Brenninkmeijer

    05/07/2017 Duração: 07min

    Op Energeia Energy Day ging het over politiek, visie en de toekomst. Over industrie, consumenten en flexibiliteit. Gedurende de dag interviewde dagvoorzitter Roelof Hemmen enkele sprekers en deelnemers over deze onderwerpen en over wat hen verder bezighoudt. Dat heeft geleid tot deze podcastserie. Vandaag een gesprek met Femke Brenninkmeijer, hoofd cluster energie en bulk bij de het Havenbedrijf Amsterdam.

  • Jos Cozijnsen

    04/07/2017 Duração: 10min

    Op Energeia Energy Day ging het over politiek, visie en de toekomst. Over industrie, consumenten en flexibiliteit. Gedurende de dag interviewde dagvoorzitter Roelof Hemmen enkele sprekers en deelnemers over deze onderwerpen en over wat hen verder bezighoudt. Dat heeft geleid tot deze podcastserie. Vandaag een gesprek met Jos Cozijnsen, zelfstandig consultant emissiehandel.

  • Patrick Lammers

    03/07/2017 Duração: 07min

    Op Energeia Energy Day ging het over politiek, visie en de toekomst. Over industrie, consumenten en flexibiliteit. Gedurende de dag interviewde dagvoorzitter Roelof Hemmen enkele sprekers en deelnemers over deze onderwerpen en over wat hen verder bezighoudt. Dat heeft geleid tot deze podcastserie. Vandaag een gesprek met Patrick Lammer, CEO van Essent.

  • Dirk-Jan Middelkoop

    30/06/2017 Duração: 10min

    Op Energeia Energy Day, nu twee weken geleden, ging het over politiek, visie en de toekomst. Over industrie, consumenten en flexibiliteit. Gedurende de dag interviewde dagvoorzitter Roelof Hemmen enkele sprekers en deelnemers over deze onderwerpen en over wat hen verder bezighoudt. Dat heeft geleid tot deze podcastserie. Vandaag een gesprek met Dirk-Jan Middelkoop, manager solar and storage bij Eneco.

  • Ed Nijpels

    29/06/2017 Duração: 06min

    Op Energeia Energy Day, nu twee weken geleden, ging het over politiek, visie en de toekomst. Over industrie, consumenten en flexibiliteit. Gedurende de dag interviewde dagvoorzitter Roelof Hemmen enkele sprekers en deelnemers over deze onderwerpen en over wat hen verder bezighoudt. Dat heeft geleid tot deze podcastserie. Net als op Energeia Energy Day trappen we vandaag af met Ed Nijpels, voorzitter van de SER-Commissie Borging Energieakkoord.

  • Dirk Sijmons

    14/06/2017 Duração: 25min

    Eén van de grootste uitdagingen van de energietransitie is het organiseren van voldoende draagvlak, onder meer voor de grote veranderingen die ook het landschap zal ondergaan. Onder meer daarover gaat het donderdag tijdens Energeia Energy Day. In aanloop naar deze congresdag blikt publicist Remco de Boer alvast vooruit in een podcast, waarin hij landschapsarchitect Dirk Sijmons interviewt. Sijmons was vorig jaar prominent spreker op Energeia Energy Day.

  • Maya van der Steenhoven

    13/06/2017 Duração: 25min

    Nederland moet afkicken van aardgas, maar hoe dat precies moet is de grote vraag. Een ding is in ieder geval duidelijk: gemeenten én burgers moeten vol aan de bak. Het is een van de belangrijke thema’s van Energeia Energy Day op 15 juni. In aanloop naar deze congresdag blikt publicist Remco de Boer alvast vooruit in een podcast, waarin hij directeur van het programmabureau Warmte Koude Zuid-Holland Maya van der Steenhoven interviewt. Van der Steenhoven was vorig jaar prominent spreker op Energeia Energy Day.

  • Jan Jacob Van Dijk

    09/06/2017 Duração: 25min

    De kabinetsformatie zit in het slop, maar is een nieuwe regering eigenlijk wel nodig voor de energietransitie? Gaat het zonder ‘Den Haag’ misschien zelfs sneller? Het is een van de belangrijke thema’s van Energeia Energy Day op 15 juni. In aanloop naar deze congresdag blikt publicist Remco de Boer vast vooruit in een podcast, waarin hij de Gelderse gedeputeerde Jan Jacob van Dijk interviewt. Van Dijk was vorig jaar prominent spreker op Energeia Energy Day.