Cops De Rock -heavy Metal Maniacs

Informações:

Sinopse

El COPS DE ROCK és un Programa de dues hores de durada que repassa de manera exhaustiva i severa tota l'Actualitat del Hard Rock, l'AOR, El ROck Melòdic i el Heavy Metal. Tot, mitjançant una fórmiula que no és novedaosa però que ens omple; NOvetats, Primícies, Agenda, Clàssics, Entrevistes..No us perdeu la Secció de Cinema i Bandes Sonores amb l'Oriol CArdó, a la segona Meïtat. UNa manera molt guapa d'escoltar Rock i conèixer una mica més sobre algunes pel·lícules, de la mà del gran Oriol Cardó!

Episódios

  • ESPECIAL ACDC A BARCELONA

    18/06/2009 Duração: 01h01min

    ACDC, amb majúscules! Unes autèntiques llegendes que ens van deixar una vegada més amb la boca oberta, al·lcuinats, fascinats i sobretot amb moltes ganes de dedicar-los tot un programa! Programa especial doncs dedicat al concert que van realitzar per terres catalanes Amb l'Uri, el nostre 'reporter' vem repasar el track-list del concert, vem recordar alguna anècdota i vem disfrutar i fer disfrutar amb els ACDC, a tota pastilla inundant els estudis de canalblau! salut!

  • TERMINATING LA TEMPORADA..

    11/06/2009 Duração: 01h05min

    Doncs una programa marcat per moltes novetats com les de LINKIN PARK, CHICKENFOOT; NICKELBACK... I l'Uri, que bueno que viniste, va dedicar la seva secció a un dels personatges, ja clàssic, de la historia del cinema: Terminator I recorda que si vols ser més còmplice del cops pots entrar a la secta! POts entrar al nostre grup de facebook!!! [email protected]

  • COPS & KON-IRA

    22/05/2009 Duração: 01h35min

    Programa molt complert amb varis protagonistes; El + nou de LINKIN PARK, LACUNA COIL, SALIVA.... Ens van visitar també la banda vilanovina KON-IRA presentant-nos el seu primer rodó anomenat 'Volver a nacer'. Amb ells vem parlar dels 'bolos' que tenen, de la banda i del procés de gestació del seu llançament. Tot en un viatge a través de l'àlbum, escoltant música dels vilanovins. SI VOLS UNA CÒPIA D'AQUEST 'VOLVER A NACER' ENVIAN'S UN MAIL A [email protected] I DIGUE'NS ALMENYS UN DELS TÍTOLS DE L'ÀLBUM. A la segona meitat de programa l'Oriol Cardó pren el control amb els 16 mil·límetres; amb dos films i dues bandes sonores que tenen com a protagonista Owen Wilson..saps de quins films parlem?

  • 30 ABRIL..LET'S GET TWISTED!

    06/05/2009 Duração: 01h42min

    Edició COPS DE ROCK molt especial, amb molta gent a l'estudi com les grans ocasions! MAb la gent del Free rock i del Twister Festival. Amb ells, durant la primera meitad de programa varem parlar del 4t Twister Festival. en la segona meitad de programa com sempre l'ORIOL ena ha fet les delícies amb el cinema i el rock!

  • 26 FEBRER..JORDI PER TU NANU!

    05/03/2009 Duração: 59min

    Ieeeeps! programet intens i curiós i pregrabat! I la veritat és que hi havia una excusa amb pès...l'aniversari d'en Jordi Carafí a qui vem dedicar-li el programa...30 tacoooos!!! Mare mia! Felicitats nanu i per tu aquest programet! Programa en el que l'Uri va repassar dues pelis amb Heath Ledger de protagonista..i és que kli van donar l'oscar pòstum! Que disfruteu!

  • CONCERT RECOMENAT AL COPS DE ROCK

    11/02/2009 Duração: 59min

    Ei penya, aquest finde, a la nostra zona per molt rar que pugui semblar festivalet de rock! Escolta l'entrevista que vem fer a la gent de free rock dijous 12 de febrer a través del cops!

  • 8 de GENER...ZIVIL PREN EL CONTROL

    14/01/2009 Duração: 02h04s

    Dues hores on vem tenir de tot. Vem repasar cosetes noves d'aquest 2009, els ZIVIL ens van visitar i amb ells vem parlar de la seva música, de la seva agenda i els seus plans. I evidentment vem escoltar la seva música. A la secció de l'uri, els 16 Milímetres vem repasar dues pelis molt vinculades amb la canalla i la diada de reis que just acavabem de deixar. Ja sabeu on trobar-nos... [email protected]

  • BACKSTAGE & COPS DE ROCK

    29/12/2008 Duração: 02h40s

    Doncs diumenge passat varem saldar un deute pendent de feia molt de temps. Fer una visita a la gent del Backstage; a en Ferran, en Josep i en David. Així, 'for one night only' el trio va passar a ser un quintet, amb el xavi i l'Oriol del Cops de Rock. Inoblidable nit, imnpossible de catalogar..on hi va haver de tot. Cinema i rock a parts iguals, moments 'Garci', moments 'Carrusel deportivo', bombolles de cava fresquet i sobretot moltes 'bones vibracions'. D'aquí van sortir-ne tan bones vibracions que fins i tot podríem donar alguna sorpresa més endavant...temps al temps! Des del Cops de rock volíem agraïr al trio Backstage l'oportunitat que ens van donar per viure la nit que vem viure. A tots tres gràcies!!

  • NADAL CINÈFIL

    29/12/2008 Duração: 59min

    En aquest darrer programa de l'any hem repasat durant una hora alguns dels millors moments de la secció de l'Oriol Cardó, els 16 mil·límetres. El cinema, doncs principal protagonista del nostre darrer cops de rock. A més, també vem poder disfrutar de molt bona companyia, boníssima!

  • 23 D'OCTUBRE..ESPECIAL QUEEN A BARCELONA

    06/11/2008 Duração: 01h09s

    De tota l'audiència és sabut que quan passa alguna cosa relacionada amb els QUEEN els del Cops de Rock ens tornem boigos i fem coses extranyes... Davant de la 'pobra' visita dels QUEEN a Barcelona els hi hem dedicat un especial, molt especial. Essència CARDÓ/CARAFÍ/MERCURY!

  • 16 d'OCTUBRE.... GEL NEGRE

    20/10/2008 Duração: 01h57s

    Dons protas de la setmana i segurament de l'any, els ACDC juntament amb molts altres que desfilen pel cops d'aquesta setmana. A més, cinema amb l'URI etc.

  • 27 MARÇ

    04/04/2008 Duração: 02h08min

    Monterada de novetat aquesta setmana al cops de rock. PARAMORE, P.O.D i l'esperat "when serpents and snakes dance", ANTIFLAG, FILTER que tornen!!! PENNYWISE, WHITE SNAKE, HOUSE OF LORDS i molts altres que han hanat sonant en les últimes edicions de cops. L'agenda, clàssics de SMASHING PUMPKINS, STILTSKIN, ROB ZOMBIE, JON BON JOVI, BEN MOODY AND ANASTACIA i algunes altres sorpreses... A la secció de l'Oriol,la del cinema i el rock vem repasar dues de les películes de Mark Whalberg. ROCK STAR amb Bon jovi i Def Leppard i DIARIO DE UN REBELDE amb dos clàssics del hard.. Apa, there you go!