Nba-podden

Informações:

Sinopse

SvenskaFans NBA-podcast med Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt.

Episódios

 • Morgonmys #4: Gordon Hayward till Charlotte

  23/11/2020 Duração: 20min

  Jesper Karlsson sammanfattar de senaste dagarnas händelser, rykten och trades.

 • 199. Free agencyn har startat!

  21/11/2020 Duração: 01h07min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt sammanfattar den första dagen av free agencyn. De pratar bland annat om De’Aaron Fox nya maxkontrakt, den utökade Jrue Holiday-traden, Montrezl Harrells byte av Los Angeles-lag, vad som händer med James Harden, var resterande free agents kommer att gå och mycket mer.

 • Morgonmys med NBA-Podden #3

  20/11/2020 Duração: 15min

  Jesper Karlsson sammanfattar den senaste dagens händelser, rykten och trades.

 • Morgonmys med NBA-Podden #2

  19/11/2020 Duração: 21min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt sammanfattar draften och den senaste dagens trades och rykten.

 • Morgonmys med NBA-Podden

  18/11/2020 Duração: 17min

  Jesper Karlsson sammanfattar de senaste dagarnas trades och rykten.

 • 198. Allt ni behöver veta om slutspelsbubblan i Orlando

  12/07/2020 Duração: 53min

  NBA är tillbaka! Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt går igenom allt ni behöver veta inför omstarten. Hur upplägget ser ut, vilka kommer att ta de sista slutspelsplatserna, kommer några att ha en fördel av uppehållet, har NBA riggat spelschemat så att Zion går till slutspel och mycket mer diskuteras i det nya avsnittet av NBA-podden.

 • 197. The Last Dance och återupptagandet av NBA

  31/05/2020 Duração: 01h03min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar nyheterna om att NBA eventuellt kommer att starta i slutet av juli, vilket format de helst skulle vilja se, hur många lag som borde vara med och mycket annat. Dessutom diskuterar de dokumentären om Michael Jordan, bland annat vad de har lärt sig för nytt om honom, vilka delar som var bäst och avslutar sedan med ett litet MVP-quiz.

 • 196. Sammanfattning av trade deadlinen

  11/02/2020 Duração: 01h08min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt sammanfattar trade deadlinen och diskuterar hur Cleveland tänkte när de bytte till sig Andre Drummond, om Houston verkligen kan klara sig utan en traditionell center, hur mycket Marcus Morris hjälper Clippers, om Andrew Wiggins passar in bättre med Warriors än vad D’Angelo Russell gjorde, hur mycket Andre Iguodala har någonting kvar i tanken, vem som är Bojan Bogdanovic och vem som är Bogdan Bogdanovic och mycket mer.

 • Till minne av Kobe Bryant (1978–2020)

  28/01/2020 Duração: 48min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt hyllar Kobe Bryants karriär och liv efter hans tragiska bortgång.

 • 194. Zion Williamsons debut och våra All-Starlag

  26/01/2020 Duração: 01h19min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Zion Williamsons fantastiska debut, att Lebron James nu har gjort tredje mest poäng någonsin och om han kan slå Kareem-Abdul Jabbars rekord, vem som är den mest underhållande spelaren i ligan, om rätt spelare blev valda som starters i All-Starmatchen och vilka de tycker borde bli reserver.

 • 193. Trejdrykten, Markelle Fultz och "Vad fan ska Jazz göra med Conley?"

  19/01/2020 Duração: 01h15min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar tre stycken trades som har skett, vilka trades som kan komma att ske, Shai Gilgeous-Alexanders fantastiska säsong, om Andre Drummond kommer att lämna Detroit, om Lakers borde trada Kyle Kuzma, Kyrie Irvings kommentarer om sina lagkamrater, Zion Williamsons comeback, lyssnarfrågor och mycket mer.

 • 192. Bästa laget i NBA, Bucks eller Lakers?

  22/12/2019 Duração: 01h36min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar om Giannis borde vinna MVP-utmärkelsen, hur Milwaukee kan vara ännu bättre än förra året, vilket som är ligans bästa lag, vad de tycker om de potentiella förändringarna i schemat, trejdrykten, om Zion borde komma tillbaka, 3v3-drömlag, Kyrie Irving och lyssnarfrågor.

 • 191. Hot takes och Luka Doncic som MVP!?

  23/11/2019 Duração: 01h14min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Carmelo Anthonys comeback till NBA, Lebron James historiska triple-double, om Luka Doncic kommer att vinna MVP, hans historiska triple-double, hur många MVP-utmärkelser han kommer att vinna, om han kommer att bli den bästa internationella spelaren någonsin, Paul Georges och Kawhi Leonards gemensamma debut, Ben Simmons första trea, om Portland borde trejda CJ McCollum och om ett internationellt lag skulle slå USA:s lag.

 • 190: Gummibjörnar, Moses och för tidiga utmärkelser

  14/11/2019 Duração: 01h23min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar hur Dion Waiters kunde föräta sig på gummibjörnar, vad som är skillnaden på ett plan och en plan, vilka som skulle vinna utmärkelserna om säsongen slutade idag, om Lebron James kan snitta flest assist, om det är ovanligt mycket skador den här säsongen, tidiga positiva överraskningar såsom Malcolm Brogdon, Shai Gilgeous-Alexander, Andrew Wiggins och Phoenix Suns, men en även negativa överraskningar såsom Portland Trail Blazers och New Orleans Pelicans. De svarar även på era lyssnarfrågor.

 • 189. KAT vs. Embiid, överraskningar och genomgång av titelfavoriterna

  03/11/2019 Duração: 01h15min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar fighten mellan Towns och Embiid, Warriors framtid efter nyheten om Steph Currys brutna hand, vilka tidiga överraskningar som kan hålla i sig och Siakams och Doncics heta starter. Dessutom är detta det fjärde specialavsnittet där de går igenom de sju bästa lagen inför den här säsongen och diskuterar vilka som har kommit in och ut från lagen, startfemmor, styrkor och svagheter och mycket mer.

 • 188. Lakers-Clippers och inför NBA-säsongen 2019/20 – Del III

  24/10/2019 Duração: 01h36min

  Detta är det tredje av fyra specialavsnitt där Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt går igenom alla 30 lagen och delar in dessa i olika kategorier inför den kommande säsongen. De kommer att diskutera och analysera vilka spelare som har kommit in och ut från lagen, hur startfemmorna borde se ut, vilka styrkor och svagheter lagen har, presentera intressanta stats och svara på en brinnande fråga som kommer att avgöra hur det kommer att gå för lagen den här säsongen. I den tredje delen går de igenom sju lag som de tror kommer att gå till slutspel. De diskuterar dessutom premiärmatchen mellan Lakers och Clippers.

 • 187. Inför NBA-säsongen 2019/20 – Del II

  22/10/2019 Duração: 01h16min

  Detta är det andra av fyra specialavsnitt där Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt går igenom alla 30 lagen och delar in dessa i olika kategorier inför den kommande säsongen. De kommer att diskutera och analysera vilka spelare som har kommit in och ut från lagen, hur startfemmorna borde se ut, vilka styrkor och svagheter lagen har, presentera intressanta stats och svara på en brinnande fråga som kommer att avgöra hur det kommer att gå för lagen den här säsongen. I den andra delen går de igenom åtta lag som har chansen att nå slutspel. Vi ber om ursäkt för ljudkvalitén, vi hade mikrofonproblem när podden spelades in.

 • 186. Inför NBA-säsongen 2019/20 – Del I

  15/10/2019 Duração: 01h39min

  Detta är det första av fyra specialavsnitt där Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt går igenom alla 30 lagen och delar in dessa i olika kategorier inför den kommande säsongen. De kommer att diskutera och analysera vilka spelare som har kommit in och ut från lagen, hur startfemmorna borde se ut, vilka styrkor och svagheter lagen har, presentera intressanta stats och svara på en brinnande fråga som kommer att avgöra hur det kommer att gå för lagen den här säsongen. I den första delen går de igenom de åtta lagen som de tror kommer att få det tuffast.

 • 185. NBA:s 10 bästa power forwards

  27/09/2019 Duração: 54min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt rankar ligans 10 bästa power forwards och diskuterar vilken power forward som är den bästa skytten, bäst om fem år, spelare som du vill ska ta sista skottet, bästa försvarare, bäst atletiska förmåga, bästa playmakern och bästa scorern.

 • 184. NBA:s 10 bästa small forwards

  19/09/2019 Duração: 01h16min

  Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt rankar ligans 10 bästa small forwards och diskuterar vilken small forward som är den bästa skytten, bäst om fem år, spelare som du vill ska ta sista skottet, bästa försvarare, bäst atletiska förmåga, bästa playmakern och bästa scorern.

página 1 de 10